Postet av Melhus IL - Fotball den 27. Feb 2009

G 16 laget spilte siste kamp i gruppespillet for kvalifisering til NM og 1. divisjon i går kveld

Kampen ble spilt på kunstgressbanen i Klæbu, mot Nidelv.

Referat:

Siste kvalik kamp til 1.div ble spilt på en isete og meget glatt Klæbu kunstgress. Det ble da en kamp preget av mange tilfeldigheter. Det var Nidelv som så ut til å beherske forholdene best, da de stadig kom frem på høyresiden sin. Melhus forsvaret klarte dog å ri av presset fra Nidelv , og kampen jevnet seg ut. Lagene hadde hver sin store målsjanse i 1 omgang.

Først hadde Rune en glimrende redning på et Nidelv skudd fra 16 m. Mot slutten av omgangen var det Kristian som hadde en god avslutning, som Nidelv keeperen så vidt fikk slått til corner.

2. omg begynte igjen med Nidelv som det førende laget, og de var nære med en avslutning som gikk like utenfor stolpen . Melhus så virkelig ut til å mistrives på det vanskelige underlaget, og slet med å skape muligheter foran mål.

Ved halvspilt omgang kom vendepunktet i kampen. Et langt innkast fra Håvard fant en umarkert Håkon S, som fikk god tid til å plassere ballen i mål og gi Melhus ledelsen. Nå ble Melhus virkelig inspirert , og skapte flere gode sjanser , særlig på dødball. Joakim ga Melhus en 2-0 ledelse , da han tuppet inn ballen fra kort hold etter en corner. Kampen ble avgjort like etterpå da Tomas på samme vis satte inn 3-0 , som også ble sluttresultatet.

God innsats foran mål på dødballer, og godt forsvarsspill var det mest positive på et Melhus lag , som nå kan glede seg over spill i både 1.div. og NM.