SrH: Ny uavgjort for seniorene

Postet av Melhus IL - Fotball den 9. Mar 2009

Niklas Wærnes med sitt 3.mål i oppkjøringen
(09.03.09) Melhus - Kolstad 2-2 (1-1)
Melhus målte på søndag krefter med en annen opprykksfavoritt i 3.div avd 19. Det ble en tøff kamp uten at noen av lagene klarte å få det avgjørende målet.

Kolstad gikk ut med stort trykk i starten av kampen og dyttet Melhus litt tilbake på sin egen halvdel. Hurtige ballvekslinger og mange bevegelser gjorde at våre gutter ofte hang litt etter uten at Kolstad kom til de helt store sjansene. Etter 15 min fikk gjestene derimot hull på byllen. Et innlegg fra høyre treffer pannebrasken til Rune Langørgen som setter ballen tilbake i høyre hjørne, 0-1. Etter dette kommer melhusgutta mer med i kampen. Markeringene begynner å sitte og da kommer overgangene. Det er ikke ufortjent at Melhus får sin utligning etter 30 min. I en løpeduell med Kolstads midtstopper gjør Niklas Wærnes ingen feil og ruller ballen ned til høyre for keeper.

Lagene går til pause med 1-1, noe som gir et greit bilde av kampen.

Begge lag virker å gå ut for å score det første målet i 2.omg, men det er de sorte og hvite som finner nettmaskene først. Melhus kommer rundt på venstrekanten og ballen går innom to melhusspillere før Erik Mjøen får sikte seg inn fra 18 m. Ballen ruller inn ved høyre stolpe og 2-1 til Melhus.

Bare noen minutter etter får Kolstad et noe billig frispark på 19m. Et pent utført frispark fra Mats Skjærvold dupper over muren og ned i hjørnet, og det står 2-2 på Åsheim KG.

Etter dette bølger kampen frem og tilbake. Begge lag har sjanser til å gå i ledelsen. Alt i alt så ble dette en god kamp av våre gutter. Nå blir det en god uke med bare trening før vi møter Byåsen til treningskamp den 17.mars

 

Melhus stilte med følgende lag:

                     S.Nordnes

G.Senneseth   G.O. Berg  J.Bals  T.Gjertsen

    K.Arntzen    E.Mjøen   N.Wærnes

      M.Berg    J.Hårstad   V.Haugen

 

Einar Berg for Josten Hårstad (35.min)

Ørjan Bergsmyr for Kim Arntzen (60.min)

Kristian Brækstad for Said Andrè Nordnes (60.min)

Lars Esten Heggvik for Johan Bals  (70.min)


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.