J95: 2.plass i TA-cup på Steinkjer

Postet av Melhus IL - Fotball den 31. Mar 2009

(31.03.09) Sist helg var det start på fotballsesongen for MIL jenter 14. Ettersom laget ble nr.2 i kretsen forrige sesong, var de invitert til TA-cup på Steinkjer. Dette er en turnering hvor de beste lagene fra Midt-Norge blir invitert til å delta. Flere av de inviterte lag hadde dessverre trukket seg, men Melhus-jentene møtte god motstand og fikk ei grei gjennomkjøring før seriestart.

Gruppespillet startet tidlig lørdag morgen mot Trond. 1. omgang bar tydelig preg av at laget ikke hadde spilt på 11’er-bane siden kampen om kretsmesterskapet i høst. Sterk motvind hjalp oss heller ikke og pauseresultatet viste 2-0 til Trond. Etter pausen fikk vi medvind og en tidlig scoring – da steg kvaliteten på spillet og ikke minst humøret! Sluttresultatet ble 2-2 etter en kamp hvor lagene dominerte en omgang hver.

De to andre kampene i gruppespillet vant Melhus med henholdsvis 2-0 over Sparbu og 4-0 over Vuku.

Da var det klart for semifinale søndag mot Utleira. Jentene spilte en bra førsteomgang og ledet 1-0 til pause. Etter pause tok Utleira over mye av spillet, men ledelsen holdt ut kampen og vi var klare for finale, mot Trond enda en gang!

I finalen var det en sliten og delvis skadeskutt gjeng Melhusjenter som stilte på banen. Spillerne fra Trond virket kvikkere og mer på hugget, og det ga resultat. Kampen endte 2-1 til Trond.

På premieutdelingen etter finaletapet fikk Guro, kaptein på Melhus sitt lag, spørsmål om hun var fornøyd. Svaret var: Jo hun var fornøyd, men vi skulle ha vunnet!

Det reflekterte nok tankene til de fleste Melhusjentene etter helgas kamper.

Turneringen var en grei gjennomkjøring før sesongen starter i begynnelsen av mai.




Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.