Referat fra foreldremøte

Postet av Melhus IL - Fotball den 11. Feb 2010

(11.02.10) Referat fra foreldremøte 2. februar 2010

Referat fra foreldremøte G98
Gruva 2. februar 2010 kl. 20.00-21.30
17 (av 29) spillere var representert på møtet.

Gjennom tidligere møter er det bestemt følgende organisering rundt laget sesongen 2010:
Trenere: Brynjar Solbakken (hovedtrener), Joar Solem, Tor Arne Bjørnbeth, Tor Arne Olsen 
Trenere/kampledere Melhus1: Jørgen Kjøsen og Frode Loholt
Lagledere: Kristin Brækken og Gudrun Syrstad
Medhjelpere/sosialt ansvarlige: Berit Isachsen og Torborg Duesten
Økonomiansvarlig: Toril Strand
Materialforvalter: Torgeir Gunleiksrud

Trenerne orienterte om sportslig plan: Spillerne er organisert i 4 lag. 3 breddelag i G98-serien, 7-er fotball, hvor alle spillere er fordelt, og 1 utviklingslag i G97-serien, 11-er fotball. Når utviklingslaget spiller utviklingskamper skal uttak av spillere baseres på ferdigheter, holdninger, interesse og treningsoppmøte. Trenerne vil forklare spillerne nærmere hva som menes med dette. Når utviklingslaget spiller breddekamper kan de spillerne som ønsker det melde seg på og delta på kampene.

Det er laget egen arbeids-/aktivitetsplan for hvert av de 4 lagene. Aktivitetsplanene beskriver hvem som er trener/kampansvarlig og hva de forplikter seg til, og antall treningskamper og cuper for det aktuelle laget. Disse planene skal følges, og det er viktig at trenere/lagledere kontaktes dersom det er misnøye med oppfølgingen av planene blant spillere eller foreldre. I tillegg til det som er beskrevet i aktivitetsplanene kommer vanlig seriespill.

Terminlister for alle fire lag gjennomgås av trenere og lagledere så snart de er tilgjengelige. Ved kampkollisjon mellom lagene forsøker man å flytte kamper. Dersom det likevel er kampkollisjon mellom lag 1-3 og utviklingslaget, skal utviklingslaget prioriteres. Lag 1-3 må da hente spillere fra annet 1-3-lag eller låne 99-spillere.

Uttak av spillere til utviklingslaget legges ut på nettsida. Bytte/innhenting av spillere mellom lag skjer ved kontakt med lagleder på laget man henter spilleren fra. Dersom bytte/innhenting skjer samme dag kan spiller/foreldre kontaktes direkte.

Laglederne orienterte om diverse:
Det blir spillermøte med sosial kveld for spillerne, og egen sosial kveld for foreldre/foresatte.
Torborg og Berit lager kaffe/kakeliste for hjemmekampene i sesongen 2010. Torgeir supplerer førstehjelpsskrin hos Apotek1 på Melhustorget og kjøper ”partytelt” til bruk på hjemmekamper.
Det lages ikke egen kjøreliste til bortekampene, men oppmøtetidspunkt skrives på kamplista.

Treningene fortsetter som før inntil videre: Tirsdager på Øya kl. 15.30-17.00 og fredager på Øya kl. 20.00-21.30. Trenerne diskuterer alternative treningssteder og -tider utover våren.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.