SrH: Seier i første treningskamp

Postet av Melhus IL - Fotball den 22. Feb 2010

Melhus - TØH IL 5-0 (2-0) i sesongens første treningskamp.
Melhus møtte TØH fotball på Freidigbanen søndag 21.02 kl 17. til treningskamp. Kampen starter jevnt i begge omganger på en litt hard bane, men Melhus får utover i begge omganger et visst overtak i sjanser og spill. Resultatet blir tilslutt 5-0 i favør Melhus, TØH kommer til etpar gode muligheter, men Adrian har gode inngripener og sørger for at Melhus holder nullen bakover. Melhus sine mål ble skåret av Thomas Mathisen (2), Lars Sira, Joakim Grinde og Henning Hårstad.

Melhus stiller i år med en blanding av rutine og unge krefter; Henning Hårstad, Johan Bals og Lars Sira sto for rutinen idag, bortsett fra disse holder hele laget enda Jr-alder. Spillende ass.trener Geir-Ove Berg er nyoperert i et kne og måtte bivåne kampen fra sidelinja.

Melhus sitt lag fra start var Adrian Husby (keeper 91)

Forsvar: Lasse Brevik (91), Thomas Mathisen (91), Johan Bals og Ole Morten Jøntvedt (92)

Midtbane: Martin Kusslid (92), Emil Leikvoll (91), Lars Sira og Ørjan Bergsmyr (91).

Angrep: Henning Hårstad og Joakim Grinde (93)

Inbyttere:

Jonas Hoel (91) kom inn i forsvar etter pause, Samin Meskinyar (93) kom inn i angrep/ på midtbanen, og Jay (93) kom inn i angrep.