MG95: Seier i Kvik Cup

Postet av Melhus IL - Fotball den 7. Mar 2010

(7. mars 2010) Melhus gikk seirende ut av Kvik Cup i klasse G15.

Melhus stilte med 3 lag i årets Kvik Cup. Innledende kamper ble spilt fredag kveld. Melhus 3 tapte 2 kamper og spilte 1 uavgjort, og var dermed langt fra sluttspill. Melhus 2 vant alle sine innledende kamper og seilte opp som favoritt før sluttspillet. De hadde Thea Johansen, som normalt spiller på J95, på laget. Melhus 1 slet med å komme i gang, tapte sin første kamp, men kom sterkere tilbake. De vant de 2 neste kampene, og seieren 10 - 0 i siste kamp ga sluttspill på målforskjell.

Kvartfinalene ble vunnet komfortabelt av både M1 og M2. I semifinalen slo M1 sterke Nardo med 6 - 2. M2 fikk problemer, og det sto hele 9 - 2 til Kolstad 2 etter endt semifinale.

Bronsefinalen mellom Nardo og M2 ble en thriller. Lagene spilte jevnt, men det var vel egentlig Melhus som hadde de største sjansene. Etter full tid sto det uavgjort 2 - 2, og det ble ekstraomganger med "sudden death". Første ekstra omgang endte målløs, og dermed ble det ny omgang, nå med 4 spillere på hvert lag. Denne omgangen ble også målløs, og dermed ble det en ny omgang med 3 spillere på hvert lag. I denne omgangen klarte Nardo å få ballen i mål, og vant dermed 3. plassen i turneringen.

Finalen mellom M1 og Kolstad 2 ble ikke mindre spennende. Etter 2 forrykende omganger sto det 1 - 1 etter godt spill mellom 2 gode lag. I første ekstra omgang klarte Martin Havdal (som hadde slitt litt med avslutningene tidligere i turneringen) å overliste Kolstads keeper, og seieren var i boks.

Dette var sannsynligvis siste cup før seriestart. Selv om five a side ikke kan sammenlignes direkte med 11'er fotball, så er det et godt tegn at vi hadde 2 lag i semifinale. Guttene ser ut til å være godt trent, og motivasjonen før seriestart er på topp.