SrH: Treningskamp mot Klæbu endte uavgjort

Postet av Melhus IL - Fotball den 12. Mar 2010

SrH: Melhus - Klæbu endte 2-2 (0-2) på Sørborgen Kunstgress torsdag 11 mars. En sterk opphenting ga uavgjort under vanskelige forhold i Klæbu.

Et par cm snø og banebelysning som sviktet 2-3 ganger underveis var rammen for sesongens tredje treningskamp for Sr. herrer. Melhus kom best igang i første omgang, og kunne tidlig gått opp i ledelse da en umarkert Martin fikk sjansen på hodet på corner, men headingen gikk i stolpen, og retur ble avverget fra kort hold. Melhus var også frampå på noen fine kontringer, men uten at avslutningene ble presise nok. Istedet var det Klæbu som gikk i ledelsen etter ca 20 minutter på en heading, i en ellers god Melhus-periode. Resten av omgangen var jevnspillt, og rett før pause økte Klæbu til 2-0 da et innlegg fra siden kunne settes i mål fra kort hold. Melhusspillerne  mente seg snytt for en straffe etter en felling på slutten av omgangen.

Etter pause fikk Klæbu etablert litt mere trykk en periode, og Klæbu kom til etpar farlige avslutninger. Keeper Adrian holdt Melhus inne i kampen med en kjemperedning på et godt plassert skudd fra ca 10-12 meter midt i omgangen. Vendepunktet kom da Melhus fikk frispark fra omlag 20 meter litt utenfor hjørnet av 16-meteren. Einar Berg leverte et godt plassert hardt skudd rett i mål. Melhus tok over føringen i kampen igjen og reduserte 10 minutter før slutt, da Mads Trøan satte en retur fra keeper sikkert i mål fra 7-8 meter. Kampen endte 2-2, et greitt resultat for begge lag, selv om Melhus skulle hatt klar straffe da Martin Kusslid ble taklet bakfra i feltet på tampen av kampen.

Melhus-trener Trond Bjørgvik var fornøyd med opphentingen, og sier det er mye entusiasme og tempo i det unge Melhus-laget som står med to seire og uavgjort etter tre treningskamper. Endel bytter og vanskelige forhold gjør at spillet idag ikke ble det beste, og Trond mener de unge spillerne må jobbe videre med å være tøffe i duellspillet, og unngå unødvendige balltap sentralt, og heller velge enklere løsninger i bredde enn spillerne gjorde i perioder av kampen.