SrH: Seier 6-1 i treningskamp mot Meldal

Postet av Melhus IL - Fotball den 14. Apr 2010

SrH: Melhus vant 6-1 (1-0) borte mot Meldal  på Løkken Kunstgress tirsdag 13 april. En svak førsteomgang der Meldal fikk styre det meste, ble etterfølgt av en bra andreomgang med god uttelling.

For første gang i år stilte Melhus med tilnærmet fult mannskap.

Keeper:Adrian Husby, Forsvar: Eivind Dille Andersen, Johan Bals, Thomas Mathisen,  Lasse Brevik

Midtbane: Ole Morten Jøntvedt, Emil Leikvold,  Geir Ove Berg, Ørjan Bergsmyr

Angrep: Einar Berg,  Marius Pedersen

Bytter:

Håvard Svegård inn for Eivind etter 55min.

Samin Meskinyar inn for Ole Morten etter 55min.

Joakim Grinde inn for Einar Berg etter 55min.

Kampen:

Melhus hadde problemer i starten av kampen. Meldal fikk dominere midtbanen og presse på Melhus sin banehalvdel. Svakt/ manglende press på Meldal i deres igangsettinger, samt at Melhus sine indreløperne våre lå litt bredt og ikke sideforskyvde tidlig nok i første omgang nevnes av trener Trond Bjørgvik som hovedårsak til at Meldal fikk ha ballen i laget og kommer til mange avslutninger.

På tross av dette scorer Marius Pedersen omgangens eneste mål, et gjennomspill i det 33. minutt. Meldal ropte på offside, men det var vanskelig å bedømme fra sidelinjen.

I andre omgang fikk Melhus justert seg inn riktig og hadde bedre kontroll defensivt. Dog er det Meldal som scorer først etter bare 3 minutter av andre omgang: En retur etter corner, som fra ca 20m settes hardt og velplassert lavt og til side for keeper.

Det offensive spillet bedret seg også radikalt for Melhus, og de vartet i 2. omgang opp med fint kombinasjonspill og gode overganger. Som en konsekvens av dette ble Meldal løpende mye i mellom og gikk etterhvert litt tomme.

Melhus har en stor sjanse etter 7 minutter, Marius kommer igjennom, men keeper klarerer.

2-1 kommer etter 17minutter, Marius kommer løs på høyrekant, legger på tvers til inbytter Joakim Grinde som setter ballen inn via stolpen fra 5-6 meter.

3-1 i det 23. minutt: Et utspill fra Adrian stusses videre av to mehus-spillere, Marius vinner løpsduellen med Meldals forsvarer, får med ball forbi keeper som er på tur ut mot duellen og setter den i mål.

4-1 kommer i det 31.minutt, Emil Leikvoll forserer gjennom Meldals midtbaneledd, spiller vegg og får utfordre alene mot keeper, setter ballen sikkert til siden og i mål.

Forarbeidet til 5-1 står Marius pånytt for, spilles opp tidlig på høyre side etter ca 40 minutter ut i omgangen, runder sideforsvarer og legger inn skrått tilbake til Samin, som skyter i mål fra 7-8 meter.

Joakim står for 6-1 rett før slutt, jager et tilbakespill og stresser keeper, vinner ballen og kan spasere den imål.