Melhus 2 - Sjetne, 0 - 3

Postet av Melhus IL - Fotball den 20. Apr 2010

(20. april 2010) Første "hjemmekamp" i Børsa ble tøff for 11'er laget. De holdt 0 - 0 i 60 minutter mot et sterkt og godt lag fra Sjetne. Store sjanser begge veier, men mot slutten av kampen tok Sjetne over, og viste at det er forskjell på 15 og 16 åringer. Likevel, meget bra innsats mot et lag som vi forventer å finne i toppen av 2. divisjon ved sesongslutt.

Kommentarer fra Tore finnes lenger ned.

Olav O.

Vi møter et bra lag med bedre fysikk. Jeg synes likevel at vi henger bra med spillemessig. Vi leverer en bra kamp hvor vi har ballen mer enn motstander. Sjetne har imidlertid mer sjanser enn oss. Dette fordi vi for ofte mister ballen ugunstig. Sentral midtbane er kanskje vel offensiv. Sjetne ligger ofte igjen med to spisser mot 2 stoppere og en sideback (som også står høyt). Da blir det ofte litt skummelt. De scorer imidlertid ikke mål før det er ca 22 minutter igjen av kampen.

Vi har også store sjanser igjennom kampen, ca 6 i tallet og bør vel score. Hadde vi satt den først hadde vi med stor sannsynlighet vunnet. Sjetne blir sterkere og sterkere utover i 2. omgang. Vi virker litt tomme. Dette skyldes nok at vi løper mer i første del av kampen. Savner ei sklitakling på deres førstemål som avgjør kampen 20 min. før slutt. Ser også for lite samhandling mellom de tre på topp. Finner liksom aldri hverandre. Det skal vi øve på.

Alt i alt synes jeg vi spiller en god kamp. Husk at motstander har 4 94-spillere og en 93-modell. Slike kamper er meget utviklende for oss!

Tilbakemelding til den enekelte:

Marius 5

Stor kamp! Gode redninger, mer offensiv i feltet på dødballer. Fine igangsettinger.

Sander 4

Tøff motstand. Hurtige spillere du møter. Greier deg sånn passe defensivt selv om du blir passert ved et par anledninger. Bruk kroppen din mer, da kommer de ikke løs. Hadde gjort det enklere for deg om du hadde spil på høyre back. Blir bedre å slå god pasninger da.

Jonas 4

God kamp. Tøff i duellspillet. Noen litt uryddige/tilfeldige spark på ballen i en periode. Vanskelig motstand.

Giang 4

Står ofte veldig godt plassert. Konstruktiv i spillet. Noe bedre avklaringer nå. Ikke forlat plassen din for å hjelpe sideback når du ikke er sikker på å vinne ball.

Emmi 2

Ikke i form. Vi skal jobbe oss opp igjen. Begynn med å spill enkle pasninger, ikke drible.

Huy Ta 5

Meget god igjen! Konstruktiv. Hardtarbeidende og aggressiv i presset. Mangler litt på siste tredjedel av banen, men duverden!

Mads Even 5

Hardarbedende og konstruktiv! Meget god kamp. Prøv å varier mer på tempoet i det du gjør. Skulle gjerne sett en enda bedre førstetouch med påfølgende pasning. Handler om å trene orientering. Se på Schoules, du som liker dem. Se på hode hans når han ikke har ballen.

Chris 5 BB

Spiller stort også i dag. Vår bestemann. Det samme som til Mads Even – større tempo i spillet. God med ball men det går litt seint. Noen flott pasninger ut på kant. Står litt høyt.

Erling 4

Tøff motstand men løser oppgaven bra. Er klok i det du gjør. Litt stress gjør at pasningen av og til ikke sitter. Tren lange pasninger. Det handler om teknikk.

Sanjar 4

Jobber og sliter. Bra! Bør du score? Bedre enn i forrige kamp.

Robert 4

Bedre enn sist. Flere nesten gjennombrudd i første omgang. Kommer litt bort i 2. omgang. Bør score?

Martin 4

Jobber bra. Blir godt pakket inn men fortsetter å slite hele kampen. Det er bra!

Lars 5

20 min. Stor kamp. Trygg med ball og løfter nå ballen langt når du ikke har oversikt. Flotte tekniske detaljer når du spiller ballen over ham du har i rygg, tar den ned på kassen og spiller ballen opp på midtbanen. Flott å se på.

Johnsen 4

God kontroll. God i pasningsspillet. Litt for tam som 1F. Flytt føttene hurtigere og bruk kroppen din.

Kristian

Bra innhopp. Pass på å spill ballen i tide mens du enda er i fart. Må du stoppe så vend tilbake for å vir ballen, ellers blir det farlig brudd imot. Siste målet? Riktig plassert?

Rolf Anders

Vanskelig å komme inn og gjøre furore mot disse stopperne. Vi er dessuten presset tilbake i denne perioden.

Sivert

Bra innhopp. Gode pasninger. Pass på å være 100% konsentrert på riktig plassering hele tiden.

Thea

Rekker ikke å komme inn i kampen, men får føle på nivået. Litt stressa med ballen? Ett år gamle gutter blir litt feige lag, særlig i en kantrolle når mye handler om fart.