RESULTATER FJERNVARMECUP 15. - 16. januar 2011

Postet av Melhus IL - Fotball den 11. Jan 2011

Helgens deltakelse i FjernvarmeCup ble på mange måter en suksess for både M1 og M2. Hensikten med deltakelsen var å bryne oss på eldre og dermed ofte fysisk større motstandere. Våre motstandere var stort sett alle 15 årige gutter som denne sesongen skal spille fotball i G16 serien i og utenfor Trondheim. Lite visste vi da vi meldte oss på at mange av Trondheims beste lag var tilstede. Ikke sikkert alle deler mitt syn på suksessen, det får stå for min regning. Uansett, alle spillere på lagene tok steg i sin utvikling på lørdag. Fra litt tilbakeholden og nervøs til kontant og tøff. Dette betyr svært mye. Å oppdage at en større og god spiller også kan fratas ball ved å opptre med større selvtillit i eget spill. Samt å oppdage at man selv må ta større ansvar for spillet når det butter imot og noen av de som alltid står i ilden ikke er tilstede. Alle lyktes med dette, noen mer enn andre. Moro å se. En kamps resultat sier intet om individuell utvikling. Og dette var ment som en treningsarena for å strekke seg langt.Melhus 2
M2 spilte mot Utleira/Othillienborg 3. Laget var internt rangert som nr 1 fikk vi vite på søndag. Dette var gutter som har duellert mot Kattem 96 de 2 siste årene og vunnet flere cuper. Fikk 2 plass i 1.divisjon G14 i 2010 (Utleira) og er sammenslått med et meget godt Othillienborglag. Resultatet ble mye baklengs og frustrerende for både spillere og foreldre.
I neste kamp mot Heimdal2 begynte spillerne å våkne. Gutta matchet Heimdal i store deler av kampen, men tapte tilslutt fordi Heimdals evne til å score mål var mer jevn. Siste kamp for M2 på lørdag var mot Jonsvatnet. Jeg nevner bare at Jonsvatnet ble nr 2 i cupen !!!.
Gutta spilte tidvis gnistrende i denne kampen gjennom uredd og kontant spill. En kamp å være meget stolt av selv om vi tapte.

Melhus 1
M1 endte tilslutt på 4. plass i cupen. Puljevinner på lørdag. Kvartfinale mot Utleira/Othillienborg 3 (samme lag som mot M2) ble vunnet etter en forrykende fotballkamp som ble vunnet med 1 mål. Semifinale mot Utleira/Othillienborg 1 (rangert 2) ble tapt på golden goal med 3 spillere hver på banen. Ny erfaring. Meget spennende kamp. Tilslutt tap i bronsefinale mot Jonsvatnet med 1 mål. Slitne ben og hoder. Kampen bar preg av dette fra begge lag.

Nevner også at Buvik tapte stort mot Jonsvatnet. I tillegg spilte Jonsvatnet uavgjort mot Kattem 1. Denne kampen ble også avgjort på golden goal i Kattems favør. Kattem 1 vant knepent mot Utleira/Othillienborg 1 i finalen.
Det var flere av Trondheims beste lag i aksjon denne helgen. Og jeg synes dere skal være meget stolte av deres prestasjoner uavhengig av hvilket lag dere spilte på.
Takk til være lånte spillere: Kristian Andreassen G96, Tommy G98, Joakim G98, Steffen G98.

El Capitano Lukas på M1 mottok på vegne av laget en forholdsvis stor pokal for 4 plassen. 26 ganger større enn pokalen etter 3. plass i BuvikCupen. Den står hjemme hos Lukas akkurat nå.  Settes på hylla i Gruva etterhvert. Foreløpig ingen bilder.

Frode, fungerende hovedtrener

http://www.tiller.idrett.no/fjernvarmecupen/kamper_helg1.php

Kan komme endringer i lagoppsettet til fredag kveld blant annet pga varslet sykdom +.

M1
Joakim, Lukas, Ole, Ola S, 
Erlend P, Steffen, Tommy, Lasse, Kristian G96
M2
Kriss, Marius, Gaute, David, Martin, Vegard, Mathias, Andreas

Lagene er nå sammensatt ulikt KadabraCup og LillehammerCup. Forsøk på balanse i ledene. Skal kunne bite godt fra oss med disse lagene selv om motstanderne er eldre. Målet er å trene på å fjerne mentale hindringer og slippe seg fri på banen selv om motstanden blir betydelig og selvtilliten kan få seg en knekk. Alternativet er at vi vinner og sender de eldre guttene hjem med påfyll i deres mentale sperrer. Siden dette god trening for oss teller vi resultatene etter halvspilte kamper. Kampene er på 20 min. Slik er det bra å være mange.

Felles avreise fra Melhus Skysstasjon kl 14:00. Alternativt møter M1 spillere i Kotenghallen innen kl 1415 og M2 spillere innen 1500. SMS til Frode mob 41258007 om du møter direkte i hallen.

kl 14:59    Heimdal 2 - M1
kl 16:04    M2 - Utleira/Othillienborg 3
kl 16:46    M1 - Tiller 4
kl 17:09    Heimdal 1 - M2
kl 18:12    M1 - Utleira/Othillienborg 2
kl 18:56    Jonsvatnet -
M2    

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.