Melhus G19 klar for 1.divisjon.

Postet av Melhus IL - Fotball den 12. Feb 2011

Melhus G19 er nå klar for 1.divisjons spill etter å ha slått Tiller 6-2 i kvalifiserings kamp i dag.

Etter seier forrige helg mot Røros , og med Rosenborg som siste motstander , var Melhus vel vitende om at kampen mot Tiller var en nøkkelkamp de måtte vinne. Kampen begynte også godt for Melhus.

Laget lå godt samlet i starten, styrte spillet og hindret Tiller i å skape noen ting. Etter hvert klarte Melhus også å skape sjanser og etter 2 fine mål av Edvard , så det riktig så bra ut. Tiller klarte imidlertid å redusere til 2-1 , like før pause  og skapte ny spenning i kampen.

2.omgang startet med Tiller dominans , og det så litt mørkt ut da Tiller utlignet til 2-2 tidlig i omgangen. Men i stedet for å la seg knekke av dette , tok nå Melhus sikkelig tak i kampen og vartet opp med glimrende angreps spill. Anført av en meget god Martin K på høyrevingen skapte Melhus flere store målsjanser , og kun en god Tiller keeper forhindret scoring.  Men da Melhus endelig fikk satt inn 3-2 ved Håkon L , løsnet det for alvor. Mål av Harald , Eivind og Samim , alle etter glimrende angrepsspill, sørget for en fortjent 6-2 seier.

En meget solid kamp av Melhus laget hvor alle lagdeler sto frem på glimrende vis , og dro i land en skikkelig lagseier.