SrH: Melhus til semifinale i Vinterserien

Postet av Melhus IL - Fotball den 4. Mar 2011

Melhus slo Meldal 5-1 i kveldens Vinterseriekamp i Klæbu og sikret seg med det puljeseier og semifinalekamp. Orkla slo Flå 1-0 i den andre kampen og havnet i likhet med Melhus på 6 poeng, men Melhus endte på topp med bedre målforskjell.

Melhus vant 5-1 mot Flå i første kamp, tapte 4-0 mot Orkla i kamp 2 og i kveld avslutten de med 5-1!

Grunnet vanskelige baneforhold i Gruva ble kampen spillt i Klæbu.

Martin Kusslid scoret til 1-0 etter 23min, Meldal utlignet på frispark i det 38. minutt, til stillingen 1-1 ved pause. Emil Leikvold økte til 2-1 etter 65min, to minutter senere ble det 3-1 etter at et innlegg i retning Marius Pedersen ble satt kontant i eget mål av en Meldal-forsvarer. Marius Pedersen fikk sitt mål 5 minutter før slutt på en heading, og Håkon Lilleberg fikk ta med seg ballen gjennom og sette i mål til 5-1 rett før full tid.