G16 - Referat kampen Verdal - Melhus

Postet av Melhus IL - Fotball den 7. Apr 2011

G95/G96

(7.4.2011) Med fin innsats og stå-på-vilje viste Melhus seg som det beste laget, og vant kampen 4-2.

Under følger referat med spillerbørs fra kampen Verdal - Melhus.

Trenerne

NB! Børsen er gitt fra trenerens øyne og hans oppfattelse av den enkelt. Børsen er ment som en tilbakemelding der “kritikken” skal være konstruktiv. Målet er hele tiden å bli bedre. Ønsker at dere tar opp med meg ting dere er usikre på eller ikke er enige! tore h

Kamp: VERDAL - MELHUS  2 – 4

BB: Torgeir

Mål: Martin 2, Sanjar og Lars

Gule kort: Mats Even og Magnus G

Tilskuere: Ca 100

Rar kamp der vi er overkjørt av et godt Verdal-lag i 30 minutter. Kommer seg i siste kvarteret av omgangen. Vi sliter veldig med å etablere noe spill. Jeg spekulerer i årsaken, men vi greier i alle fall ikke å spille oss gjennom deres midtbane. Verdal er meget aggressive (og gode). Vi reddes av en bra forsvarsfirer med Torgeir i førersetet og en god Marius.

2. omgang. En annen kamp. Vi etablerer spill, blir tryggere med ball og vinner dueller. Vi scorer 4 kanonmål. Årets første hjørnesparkmål kommer også.

Skyldes trøbbelet i 1. omgang at underlaget er uvant for oss?

Hva kan vi lære: Være mer tålmodig bak med ballen i laget. Løsningen kommer hvis vi lar ballen gå i bakre firer, samtidig med gode bevegelser foran ball.

Marius 5 - Meget bra kamp! God offensivt og defensivt. Sjanseløs på målene. Stiller litt spørsmål ved plassering på et par dødballer fra siden – står for langt frem?

Kristian 3- Brukbart, ikke mer denne gang. Ballen skal ikke spilles fremover når det er 50 % sjans for balltap, da vender vi hjem. Raskere inn foran mål på 0-1? Kommer mye sterkere tilbake!

Torgeir 6 BB - Stor kamp! Rydder opp i det meste, rolig og trygg med ball! Også meget sterk i duellspillet. Verdal presser oss veldig i første halvdel av 1. omgang. De har lite målsjanser.

Henrik 4 - God kamp! Sterk, rask, aggressiv! Også bra med ball. Skal bli enda mye bedre. Du har kjempepotensiale!

Simen 5 - Stor kamp! Ble plassert på back for å ta nuven av deres beste spiller. Det gjorde du så til de grader. Din fart og styrke tar bort vingen deres (så ham ikke i 2. omgangJ). Er sikker på at dette er en rolle du kan bli stor i.

Johnsen 4 - Spilte i 20 minutter. God! Meget god pasningsfot. Tenker mye hurtigere offensivt enn defensivt. Dette er trenbart. Ha fokus her!

Lars 4 - Spilte 20 min.  Scorer på første touch! Spiller godt! Jobber bedre som 1. forsvarer enn på lenge!

Magnus 5 - Spiller 20 min. God med ball! En av våre klokeste spillere! Litt spent på 1F-ferdigheten, men kom meget godt ut av det. Husk 1F er lett å bli bedre på!

Jonas 4 - Duellsterk. Aggressiviteten fører til for mange frispark (straffe). Viktig å balansere. Frisparket som førte til 2-2 var imidlertid (kanskje) ikke frispark. Prøv å balansere dette.

Martin 6 - Startet meget svakt sammen med hele midtbanen. Ble best! 2 fantastisk flotte mål. Flink til å komme løs med finte/dragning. Setter stor fart mot mål med ball (har størst toppfart av alle med ball) – det liker vi! Jobber godt defensivt og løper mye. Må bli bedre som 1. F.

Mats Even 3 - Svak 1. omg. Mye bedre i 2., også bedre bevegelse rundt. Noen feilvalg pga god 1F jobb fra motstander. Ta med ball i rom på førstetouch! Alt blir enklere. Er veldig sterk – gode taklinger!

Huy Ta 4 - Jobber meget godt, dekker store rom, truer bakrom. Truer bakrom som den eneste i midtbanetreeren. Litt uvenn med ball, særlig i første omgang. I motsetning til Mats Even er det touch 2 og tre det trøbles med.

Robert 3 - Blir til tider litt lite involvert. Skyldes for en stor del at midtbanen sliter med rom og tid i 1. omgang. Litt uvenn med ball. Blir bedre i Gruva på tregere dekke. Vi skal nok finne igjen farten og gjennombruddet!

Ola 4 - God teknikk! Mister sjelden ball. Flink til å holde ballen i laget. Backen to år eldre og derfor vesentlig høyere toppfart – vanskelig med gjennombrudd.

Sanjar 4+ - Kanonmål! Jobber veldig hardt! Smart også på corneren som Lars scorer på. Tru målet enda mer.

Lukas 4 - Utrolig bra jobb! River og sliter i midtforsvaret deres. God og sterk med ball i føttene. Nære på gjennombrudd 3-4 ganger. Spennende!