SrH: Seier 6-2 mot Tolga/Vingelen

Postet av Melhus IL - Fotball den 16. Apr 2011

(16.04.11) Sr herrer fikk en god sesongstart i 5.div avd 4 lørdag 16. april i Gruva

6-2 -seier i seriestarten i 5div. Marius har nettopp gitt 2-1.

Som i fjorårets vårkamp ble det 4-målsseier mot Tolga/Vingelen. Melhus tar kommandoen fra start og fører kampen de første 30 minuttene. Etter 15min tar Melhus ledelsen ved Martin Kusslid, et skudd går inn ved stolperoten fra 18-19m. 1-0 blir stående til pause.

2. omgang begynner som første omgang, Melhus presser og har etpar store sjanser. Det er imidlertid Tolga som scorer først, etter 60min utligner de på sin første sjanse i 2. omgang - de vinner ballen sentralt og spiller gjennom til spiss som stikker inn bak Melhus' forsvarsrekke.

Ikke lenge etter er det Melhus-ledelse igjen, Marius Pedersen legger på til 2-1 i det 64. minutt. Scoringen kommer etter godt press ved igangsetting hvor Marius vinner ball og skyter imål fra 7-8 meter.

Målscorere: Emil (4-1) og Einar (6-1) gratulerer Marius med 2-1-målet. Melhus-kaptein Kim Arntzen bak.

Etter 73min øker Thomas Mathisen til 3-1 på heading på corner. I denne perioden handler alt om Melhus, og kampen går tydelig Melhus sin vei.

Svikt i oppdekking på corner, Thomas får tid å sikte inn 3-1 -headingen

I det 85min øker Emil Leikvoll til 4-1, da han styrer inn et presist innlegg fra Samim oppunder tverrliggeren. Og Melhus er ikke ferdige med kampen, i det 89min går Melhus opp til 5-1: Juniorlagets målfarlige spiss Edvard Ølstøren har kommet inn for Marius siste 10 minutter, og header inn ett presist oppspill.

Tolgas keeper må se seg slått i duellen med Edvard Ølstøren

Debutant Edvard gratuleres med 5-1-målet  av "veteranene" Samim, Andreas og Martin.

Når 90 minutter passeres øker Melhus til 6-1:  Einar Berg slår frispark fra 22 m, satser på kraft og skyter ikke alt for vanskelig plassert, men keper er kanskje dekket da ballen passerer rett forbi etpar Melhusspillere og går rett imål.

Tolga får et trøstemål helt på tampen, da de får et billig idømt straffespark etter en Tolgaspiller bommer på en stupheading og går i bakken i feltet. Adrian redder først mesterlig skuddet som er godt plassert ved høyre stolperot, men returen setter Tolga/Vingelen i mål.

6-1 Einar Berg

Dommer var Kjell Arne Bolkan, assistentdommere var Vebjørn Solberg og Kristian Åsrønning.