SrH: Fortsatt avdelingsleder etter 3 runder

Postet av Melhus IL - Fotball den 4. Mai 2011

Tirsdagens kamp var mellom 1. og 2. plassen i 4.divisjon avdeling 02. Gutta på Grüner hadde et ønske om at 1.plassen skulle fortsette å holde til på Dælenenga også etter kampen. I tillegg var det en liten drøm at det skulle gå nok en kamp før noen klarte å få en ball i mål bak våre bakerste rekker. Det skulle vise seg at alt gikk i oppfyllelse denne tirsdagskvelden.
Grüner - Grorud2  5-0
 
KAMPFAKTA
 
  4.div, 03.05.2011
Grüner - Grorud 2  5-0 (3-0)
Dælenenga KG
 
Dommer:Ali Iqbar Tahir, Holmlia SK
 MÅL
  
 1-0  Fredy Bidro
 2-0 Omar Kringlemoen
 3-0Sebastien Lobmann
 
 4-0Fredy Bidro
 
  5-0 Mats Berg
LAGOPPSTILLING (4-3-3)
 
1 Nicolas Kluw

 
2
Omar Kringlemoen
 
3
Øystein Haug

 
4
Hans Jørgen Løken

 
5
Nebojsa Rudez

 
6
Mats Berg

 
7
Sebastien Lobmann

 
8
Elias Boumerani

 
9
Tom Rune Sørensen

 
10 Sakkaria El Hatri

 
11
Fredy Bidro

 
INNBYTTERE
12
Simen Bråthen

 
13
Fadel Karbon

 
14
Jr Spiller

 

KAMPREFERAT
 For at Grüner skulle beholde førsteplassen i sin avdelig var det avgjørende at de ikke tape for Grorud 2 som lå på andreplass, 2 poeng bak våre gutter.
 
1.OMGANG
 
En litt sløv start på kampen gjør at Grorud har det største trykket de første 10 minuttene. De vinner majoriteten av duellen, men kommer ikke til de helt store sjansene. Det er da ekstra godt når Tom Rune får tredd igjennom til Fredy som med en liten touch sender ballen forbi en utrusende keeper, 1-0. Etter dette tar Grüner mere over og det er ikke ufortjent at Omar på vakkert vis øker til 2-0 etter corner fra Tom Rune. Etter 35 minutter er det duket for nok et mål på Dælenenga. Dommeren tildeler Grüner en mulighet fra 11 meter som Sebastien enkelt setter i nota. Våre gutter har flere sjanser til å øke ledelsen før pause, men det står 3-0 etter 45 minutter.
 
 
 
2.OMGANG
 
2.omgang starter noe likt som 1.omgang. Kampen bølger litt frem og tilbake uten at noen av lagene kommer til de helt store sjansene. Midtveis er det nok engang en pasning fra Tom Rune som skal føre til nettkjenning. Han trer ballen igjennom til Fredy, som alene med keeper ikke gjør noen feil og setter ballen i ned til venstre, 4-0. Grüner ser ut til å slippe litt opp på intensiteten etter dette. Grorud kommer seg høyere på banen og får noen gode kontringsmuligheter etter ballmiss på midtbanen, men en solid bakre firer stopper Grorud2 når de nærmet seg Grüners mål. 15 min før slutt kommer kampens siste mål. Sebastien spiller igjennom Tom Rune som alene med keeper uselvisk legger ballen på bakerste stolpe til Mats og 5-0.

 
 
OPPSUMMERING
 
En god kamp fra Grüner. høy intensitet og mange mål mot et av lagene som går for avdelingsseier gir gutta en god mengde selvtilitt. Et ekstra pluss er at nullen ble holdt i 3. kampen på rad, noe som gir 9poeng og 21-0 i målforskjell.
 
GRÜNERGUTTEN
 

KAMPENS HØYDEPUNKT

Nok engang går Grüner av banen uten å ha sluppet inn mål.. Fort Dælenenga;)

 
BILDER FRA KAMPEN
 
 

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.