SrH: Målfest mot Vikvarvet, og full pott for Sr herrer

Postet av Melhus IL - Fotball den 13. Mai 2011

(13.05.11) Melhus topper igjen 5.div avd 4, etter målfest og 6-0 seier mot Vikvarvet fredag 13. mai i Gruva.

Ørjan Bergsmyr har nettopp ordnet 1-0 ledelse, Emil og Marius gratulerer

Melhus og Vikvarvet møttes i duskregn på nye Gruva kunstgress fredag 13. mai kl 19.30.

Kampen er uten de store sjansene før Ørjan Bergsmyr ordner 1-0 i det 14. minutt, et oppspill fra Marius Pedersen løftes over keeper og kontrollert i bakre hjørne.

En  fornøyd Ørjan ser at skuddet gikk i mål, Håkon og Emil er frampå  og deltar i jubelen

Vikvarvet ligger stort sett lavt og satser på overgangene, og det kunne de også lyktes godt med, de kommer  2-3 ganger farlig alene med Melhus-keeper bare minutter etter Melhus sin første scoring. Keeper Adrian Husby er imidlertid våkent ute og stenger buret med gode inngripener alene mot angriper. Resten av omgangen er litt tam fra begge lag, men tar seg opp da Håkon Lilleberg er farlig frampå i to raid inn i feltet fra sin venstre ving rett før pause. Vikvarvet holder imidlertid målet tett og lagene går til pause på 1-0, sjansestatistikken viser 4-3 i favør Melhus.

2. omgang starter med mye ballbesittelse for Melhus, og mange cornere, som imidlertid ikke omsettes i store målsjanser.  Etter 68 minutter får endelig Melhus punktert kampen, Marius Pedersen kommer fri på dødlinja innenfor 16-meteren og serverer til Håkon Lilleberg som enkelt kan styre ballen inn fra fem meter. 3-0 kommer på en liknende situasjon i det 75. minutt, igjen er det fint forarbeide av Marius, og pasning til Håkon inne i feltet, Håkon vender en runde og setter den til side for keeper.

Ole Morten, Marius og Håkon er angrepsrekka idet kampen punkteres. 2-0 og 3-0 signert Håkon Lilleberg etter godt forarbeide av Marius.

Etter 80 minutter kommer Edvard Ølstøren inn, og han trenger ikke mange minuttene før han tegner seg på scoringslista. I det 85. minutt får han ballen litt utenfor 16-meteren, setter fart og utfordrer Vikvarvets forsvarere, tråkler seg forbi to stoppere og keeper og setter ballen i åpent mål til 4-0 fra skrått hold.

To nye mål til Edvard Ølstøren i dagens oppgjør, her etter 4-0. Med fem mål på tre innhopp for Sr topper han scoringsstatistikken så langt!

Fem minutter senere kommer 5-0 ved Samim Meskinyar, målet er resultatet av en fin opprulling av bla.a Eirik og Edvard, der ballen etter flere trekk ender opp til Samim som får skyte i mål fra 7-8 meter.

Slitne men fornøydde spillere, Emil, Adrian, Samim, Andreas, Erik og Edvard takkes av banen av trener Geir Ove Berg (skjult bak Samim)

Melhus fullfører med fullt trykk og Edvard får æren av å avslutte målfesten med sin andre for dagen, 6-0 blir sluttresultatet idet dommer Helge Sumstad blåser av i det 93. minutt. Sjansestatistikken i 2. omgang viste et par sjanser til Vikvarvet midtveis i omgangen, men Adrian holdt nullen med godt og våkent spill. Melhus pøste på med sjanser og vi sluttet vel å telle etter 7-8, idet målene også begynnte å ramle inn.

God stemning i garderoben etter kampen - Thomas og Adrian  leverte begge en meget god kamp!

Kampfakta: Melhus - Vikvarvet : 6-0

forsvar: Thomas Mathisen, Einar Berg, Håvard Svegård og Kristian Aune
midtbane: Emil Leikvoll, Ørjan Bergsmyr og Andreas Lundereng Skjefte
angrep: Håkon Lilleberg, Marius Pedersen og Stian Olsen

Innbytter:
Samim Meskinyar inn i pausen for Håvard S
Eirik Kvam Hansen inn for Ørjan etter 65 min.
Ole Morten Jøntvedt inn for Stian etter 70 min.

6-0 Edvard Ølstøren (93 min)

Dommer var Helge Sumstad fra Rennebu IL, assistentdommere var Hallgeir Lund, Nardo og Robert Eggen fra Kvål. Ingen kort ble delt ut.