SrH: National ble ett nummer for små

Postet av Melhus IL - Fotball den 10. Jun 2011

(09.06.11) Melhus er fortsatt på topp i 5.div avd 4, etter ny målfest Melhus og National møttes på Halset kunstgress torsdag 9. juni kl 20.30.

Kampen er jevnspillt første 10 minutter før Melhus etterhvert begynner å vinner dueller og andreballer på midten, og får satt pasningsspillet. National blir snart lovlig sene i de fleste situasjonene, og pådrar seg 3 gule kort for etterslenger, sene taklinger og holdinger. Verst går det ut over keeper Adrian da en National-angriper fullfører inn i en situasjon etter dommer har blåst, og gir Adrian en smell i tenner og hakk i lepper og munn. Etter litt tørking av blod er imidlertid Adrian igang igjen og fullfører både omgang og kamp.

Melhus får først uttelling for press og sjanser i det 37. minutt: Thomas slår et frispark lavt inn mot Håkon Lilleberg som møter og får god treff med en "hæl-klakk" som sender ballen opp i krysset fra kort hold.

Håkon L (i midten) scorer på dødball fra Thomas (nr 11)

Lagene går til pause med 0-1 til Melhus.

2. omgang starter som første slutter, med mye ballbesittelse og press for Melhus. På 60 minutter kommer Håkon Stephani inn på midten for Samin. Etter bare 3 minutter får han servert et presist oppspill fra Kristian Aune, som tar et frispark hurtig. Håkon demper med seg ballen på brystet og avslutter fra 16meteren, godt plassert nede i keepers høyre side, 2-0 til Melhus.

Håkon Stephani (bakerst) ordnet nettopp 0-2,  straffe er idømt for fellingen av Emil, og National er redusert til 10 mann.

Deretter skaffer kaptein Emil Leikvoll Melhus straffe når han får ballen og felles bakfra innenfor 16-meteren i det 70. minutt. Nationals stopper får sitt andre gule og må av banen, straffen setter Einar Berg imål til 3-0.

0-3 besørges av Einar Berg på straffe

Så er det Edvard Ølstøren sin tur å tegner seg så på scoringslista. Han kommer inn på topp etter 65 minutter, og med to headinger på presise cornere fra  Kristian Aune setter han spikerne i kista til National, 4-0 og 5-0 noteres i det 73 og 78 minutt.

Edvard og Kristian ordner mål 4 og 5, dommeren noterer flittig.

Idet kanpen ebber ut får National ett noe ufortjent trøstemål da stopper Håvard Svegård felles bakfra og fratas ballen som bakerste mann, i en situasjon der hverken dommer eller linjemann er helt på nett.

Edvard Ølstøren inn for Marius (65 min)
Ole Morten Jøntvedt inn for Håkon L. (68 min)
Ørjan Bergsmyr inn for Andreas (70 min)
Eirik Kvam Hansen inn for Kristian (78 min)

0-5 Edvard Ølstøren (78 min)

Dommer var Audun Hallem Berge, assistert av Yngve Malkenes og Ezzat Awad, alle fra Trondheim