SrH: Seier mot Byåsen

Postet av Melhus IL - Fotball den 26. Jun 2011

Tabell-jumbo Byåsen ble beseiret 7-1 i siste seriekamp før sommeren.

Kristian Aune (til høyre) med to fine scoringer i siste kamp før ferien

Byåsen stiller kun 10 mann til start, og Melhus har full kontroll over kampen fra første spark. Melhus bruker 7 minutter før det står 0-1, Martin setter opp Ørjan som scorer fra litt skrått ca 10-12 m.

Martin finner Ørjan, som scorer rett etterpå til 0-1

Rett etter kommer Byåsens sistemann på banen slik at begge lag er fulltallige. 2-0 kommer ved en god forsering av Kristian Aune i det 15. minutt, Kristian får en crosser fra Einar som han tar med seg mellom og forbi to forsvarere og setter sikkert til side for keeper.

Kristian Aune (til venstre) med to fine scoringer mot Byåsen

Håkon Lilleberg er arkitekt og avslutter for 0-3 i det 17 minutt, spiller overlapp med Samim, og setter sikkert til høyre for keeper.

Håkon med flott scoring til 0-3

Etter 0-3 faller kampen i tempo og kvalitet, selv om Melhus øker til 0-4 rett før pause på et selvmål der Kristian slår et frispark inn foran mål og en Byåsen-back setter ballen i eget mål under press.

Etter pause virker begge lag litt tamme i godværet. Håkon Stephani står for neste mål på et innkast  (!) - keeper berører ballen på veg inn slik at målet dømmes gyldig. Dermed er stillingen 0-5 til Melhus midtveis i 2.omgang. Litt etter prater Håkon på seg sitt 2 gule kort og må ut etter han takles stygt uten at dommer får med seg situasjonen.

Håkon (nr 16) inn for Emil, scorer på innkast og sendes av banen etter to gule

Dermed spiller Melhus med 10 mann siste 15 minutter. Melhus øker til 0-6 etter 81 minutter, Marius dribler av et par mann og setter opp Thomas i fin posisjon på 5-meteren, og Thomas skyter sikkert imål. 0-7 kommer etter 88 minutter, Thomas slår et frispark inn bak i feltet, som Kristian Aune setter imål på direkten på et fint volleyskudd.

Kristian er hoppende glad for mål nr to rett før slutt, Daniel og Stian gratulerer

Byåsen får sitt eneste trøstemål rett før dommeren blåser for full tid.

Kampfakta: Byåsen- Melhus 1-7