SrH: Seier mot Kolstad2

Postet av Melhus IL - Fotball den 3. Okt 2011

(03.10.11) Melhus vinner 1-2 borte mot Kolstad2 mandag 03. oktober i et jevnt oppgjør. Melhus mønstrer for anledningen fem debutanter i senior-sammenheng - noe som virkelig demonstrerer bredden i rekrutt-stallen. Det er duket for at yngre krefter virkelig får prøve seg i sr-drakten i Parken på Kolstad mandag kveld. Melhus spiller både jr 1.divisjons-kamp og sr-kamp på samme dag.

Samtidig sparer Melhus en småskadd kaptein Emil Leikvold. Det betyr at midtbanerekken som får tillit fra start kanskje må være av de yngste noensinne for et Melhus sr førstelag: Andreas Solberg debuterer som venstre indreløper (fra jr/94), Mads-Even Eid debuterer sentralt (fra G16/G95) og Stian Nilsen får tillit som høyre indreløper (fra jr/94) med etpar innhopp tidligere i sesongen som ballast.

Kampen starter jevnt, etter rundt 15 minutter er det imidlertid Kolstad som er mest presise og som spiller Melhus lavt i lengre perioder. Melhus bakerste rekke ligger imidlertid kompakt og tar unna godt, selv om Kolstad også får kampens første mål. Etter 30 minutter får de løpe inn en litt enkel heading på corner. Det blir eneste mål i 1. omgang.

Melhus kommer inn i kampen med en meget gunstig start på 2. omgang, og utligner allerede etter 3 minutters spill: Thomas Mathisen plasserer ett frispark fra ca 20 meter rett i mål. Et flott skudd som skrur over muren og lavt i keepers høyre side.

Etter dette er det en åpen kamp, begge lag vil gjerne frem og score, men sliter med å finne løsninger på topp. Utover omgangen forynges Melhus-laget ytterligere idet Sanjar Meskinyar fra G16/G95 debuterer, Huy Ta Nguyen fra G16/95 får sitt andre innhopp og Simen Domås, fra G16/96 også får sitt første innhopp.

I det 83 minutt er det ekstra morsomt at en av de yngste avgjør kampen: Marius Pedersen setter ett knallskudd i tverligger fra rundt 18m, returen i feltet fanges av Huy Ta Nguyen som kaldt og presist smeller ballen i mål bak Kolstads keeper.

Huy Ta scorer i sin andre kamp i sr-drakten

Melhus er forlengst klar for seier i avdelingen, men pynter ytterligere på tallene med dagens seier. Sesongen avsluttes med hjemmekamp mot Byåsen på kunstgresset i Gruva førstkommende lørdag kl 14.00, da ønsker vi alle supportere velkommen til feiring av en flott sesong og opprykk til 4.divisjon!

Kampfakta: Kolstad2 - Melhus: 1-2

keeper: Adrian Husby
forsvar: Thomas Mathisen, Einar Berg, Håvard Svegård og Kristian Aune
midtbane: Martin Nilsen, Mads-Even Eid og Andreas Langørgen Solberg
angrep: Marius Pedersen, Stian Falch og Stian Olsen