Melhus+ starter opp lørdag 14. januar i Kletthallen

Postet av Melhus IL - Fotball den 9. Jan 2012

(09.01.12) Det er nå klart for Melhus + ! Tiltaket er tenkt for jente/guttespillere fra 16 år til 10 år som ønsker mer fotball enn det som tilbys på hvert enkelt årstrinn/kjønn nå på vinteren. Melhus Fotball har leid Kletthallen hvor det nå er ferdiglagt, nytt kunstgress! Tilbudet vil bli på lørdager frem til påske (uke 2 til 13) med inndeling i grupper.

Gruppe 1, spillere født 2000-2002 har oppmøte 12.45 og trening fra 13.00-14.30, samme tid hver lørdag.

Gruppe 2 , spillere født 1996-1999 har oppmøte 14.15 og trening fra 14.30-16.00, samme tid hver lørdag.

Ansvarlige lagstrenere er gitt beskjed om å varsle respektive spillere som er påmeldt. Spillerutviklingsteamet har ansvaret for økta 14. januar. For de andre øktene vil det bli satt opp aktivitetsplan hvor trenere fra lagene rullerer på å ha ansvaret.

Kletthallen er ikke oppvarmet, så bekledning etter ute-temperatur, ta med drikke. Ved spørsmål ta kontakt med Johan Dahl, leder Melhus barne- og ungdomsfotball, tlf. 93621764.

Vel møtt til Melhus+ !

NB: Når det gjelder ankomst til Kletthallen: 
Ta andre avkjøring til høyre etter rundlkøring mot Klett, følg vei til du har passert undergang, så har du merket parkering på venstre side av gårdsvei. Derfra går man ca.  300 m. til hallen på veien parallelt med E6. Stopp på E6 for å slippe av spillere eller at spillere krysser E6 fra motsatt side av hallen må absolutt ikke forekomme. Da risikerer vi å bli utestengt fra hallen!!

----------------------------------------------------------------------

ARTIKKELEN VIL OPPDATERES...
Trenere/lagledere for årstrinnene J 2002 - 1996 og G2000 - 1996 undersøker om de har spillere som ønsker å trene 1 gang mer pr uke i perioden jan - mar 2012 under instruksjon av ulike trenere i MelhusFotball. Liste over interesserte spillere(med kontaktinformasjon) sendes fungerende leder for teamet: fotballjohan@gmail.com

Oppstart første trening tenkes ca. 7. jan 2012.

I utgangspunktet er det ingen ferdighetskrav, kun interesse for mer trening. Spillerutviklingsteamet ønsker først å kartlegge interessen før vi setter sammen gruppeneog kommer ut med mer forpliktende påmelding.
ålgruppe: de som har lyst og tid til mer fotballtrening.

Kort historikk om Melhus+:
MelhusFotball har de siste årene vinterstid hatt et tilbud til spillere som har ønsket et større fotballtilbud enn hva lagene selv tilbyr. I tillegg har det tidligere blitt forsøkt satt et visst ferdighetsnivå. Dette er blitt kalt Melhus+. Tilbudet har vært gjennomført på lørdager i kunstgresshallen påØya videregående skoleog i Gruva i perioden januar til mars.
Melhus+ er også tenkt som en trenerutviklingsarena. Her kan trenere få utfordret seg selv med å trene eldre og/eller ukjente spillere.

Jentene har trent sammen over 4 årstrinn, mens guttene har trent sammen to og to år. Utover dette har noen av guttene og jentene vært hospitert opp til guttene eller aldersgruppen/nivået over. Prisen har vært kr 500,- pr spiller og har krevet et tenkt oppmøte på ca 75 % oppmøte for å lov til å være med.

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.