SrH: Seier 3-2 i treningskamp mot Kvass/Ulvungen

Postet av Melhus IL - Fotball den 18. Mar 2012

(17.03.12) Sr herrer tok imot Kvass/Ulvungen fra Sunndal på Nordmøre(4.div) til treningskamp lørdag i Gruva. Melhus stilte (som vanlig) ett ungt sr-lag, og det ble en trivelig kamp sett med Melhus-øyne i det fine vårværet.

Melhus er det beste laget i stort sett hele første omgang, har litt bedre tempo og vilje i duellspillet, og får med folk fram og skaper trykk. Med litt mere presisjon i pasningsspillet ville det vært en god omgang, istedet blir den sånn på det jevne.

Melhus tar ledelsen med mål på corner etter bare 10 minutter. Ballen slås høyt inn i feltet, og det blir duell mellom keeper og Melhus-angriper Daniel Megård.

Keeper mister ballen og Melhus leder 1-0.

Gjestene ønsket frispark for kontakten mellom Melhus-angripere og keeper i denne situasjonen

Arge kommentarer i retning dommer om frispark for angrep på keeper. Dommeren så det ikke på samme måte og godkjenner scoringen.

2-0 kommer i det 16. minutt, Einar Berg får ta med ballen ut av Melhus-forsvaret, ser et godt startet løp fra Joakim Grinde på høyre ving og legger en perfekt bakromspassning. Joakim tar med ballen inn mot 16m, og setter ballen imål ved stolperoten.

Joakim Grinde gratuleres med en fin scoring

Gjestene reduserer til 2-1 i det 20. minutt, de kommer ned på Melhus venstre kant, får tid å legge inn et presist innlegg og gjestenes kaptein får avslutte upresset fra 17m. Det blir et høyt skudd som Melhus-keeper Rune får fingrene på men ikke får slått over mål.

Etter pause står Kvass/Ulvungen litt høyere i banen fra start, og kampen er jevn de første ti av omgangen.

Fra 15 minutter er gått av omgangen har Melhus en god periode og øker ledelsen til 3-1. En presis markkryper finner veien imål fra rundt 20-22 meter, signert Erik Ramlo i det 65. minutt.

Dessverre får gjestene redusere til 3-2 bare 2 minutter senere..

Herfra og ut er det mest Melhus som har ballen og spillet, dog med etpar store sjanser til gjestene på kontringer. Periodevis stanger Melhus litt mye i motstanderne sentralt i banen. Men når Melhus kommer løs fra midtbaneduellene og får igang kantspillet blir det straks farligere. Melhus trykker på for å øke ledelsen, men uten at de greier å omsette de mange sjansene de etterhvert får i flere mål.

Melhus-Tropp for dagen var: Rune Johnsen, Einar Berg , Erik Ramlo, Håvard Svegård, Anders Haugen, Samim Meskinyar, Håkon Stephani, Harald Frengen, Joakim Grinde, Daniel Megård, Håkon Lund, Eivind Dille Andersen, Jonas Skjefte, Emanuel Pepra og Adrian Husby.