SrH: Uavgjort mot Heimdal

Postet av Melhus IL - Fotball den 22. Apr 2012

(22.04.12) En god førsteomgang holdt til uavgjort mot Heimdal Melhus tok imot Heimdal søndag 22. april kl 15 i Gruva til åpningskamp i  4div herrer.

Melhus kom godt igang og skapte flere fine sjanser. Etter 15 minutter stusset Joakim Grinde ett langt utspill, Marius Pedersen er allerede på løp, tar med seg ballen med en berøring og setter kontrollert ballen i keepers høyre side.

Marius feirer scoring til 1-0 etter 15 minutters spill

Litt senere får Samim en stor sjanse til å øke ledelsen da han avslutter fra 17 meter og ballen går i tverliggeren bak Heimdals keeper.

Etter 32 minutter utligner Heimdal da Melhus ikke får klarert skikkelig i feltet etter corner. Heimdal vinner ballen og får score fra 8-9 meter.

Begge lag får sjanser utover i omgangen, etter 39 minutter kommer Joakim Grinde først på ballen alene med keeper, men keeper får blokkert og omgangen ender 1-1.

I andre omgangen er det et Heimdal som angriper, og Melhus har i perioder nok med og holde målet rent. Første 30 minutter av 2. omgang gir bare etpar overgangsmuligheter til Melhus. De siste 15 minuttene er Melhus igjen med i kampen, men uten å helt komme til klare sjanser. Kampen ender 1-1, og Melhus kan være fornøyde med resultatet sjansestatistikken i 2. omgang tatt i betraktning.

Kampfakta: Melhus - Heimdal: 1-1

keeper: Rune Johnsen
forsvar: Emanuel Pepra, Håvard Svegård, Erik Ramlo og Anders Haugen
midtbane: Håkon Stephani, Harald Frengen, Samim Meskinyar
angrep: Håkon Lund, Marius Pedersen og Joakim Grinde