Melhus herrer senior fikk som ventet tøff motstand i 3. runde i SportsEventserien onsdag 20.02.13

Postet av Melhus IL - Fotball den 22. Feb 2013

Tapte knepent 4 - 3 for Bjørgan 2 på Havstein Kunstgress.

Melhus åpnet friskt og ledet 1-0 ganske tidlig i første omgang etter et pent mål satt inn av Øyvind Mathisen. Bjørgan utlignet, men Melhus fulgte opp med to scoringer av henholdsvis Eirik Ramlo og Martin Kusslid. Melhus været seier men kreftene tok slutt fra midten av 2 omgang, og Bjørgan tok over mere og mere av spillet og vant til slutt fortjent 4-3. Bjørgan 2 var som ventet et godt lag og stilte med 5-6 4.divisjonsspillere i startoppstillingen. Melhus stilte med kun 12 mann til kampen og hadde derfor ingen stor reservebenk å hente friske bein fra. Melhus spiller imidlertid periodevis god og underholdende fotball, noe som lover godt for årets seriespill i 5. divisjon.

Melhus stilte med følgende lag: Kristian Brækstad (keeper), Martin Kusslid, Øyvind Mathisen, Thomas Mathisen, Mads Olsen, Aleksander Denstad With, Vegard Sommerschild, Eirik Kvam Hansen, Joakim Grinde, Erik Ramlo, Kristian Aune, Torleif Sandvik. Trener: Geir Ove Berg.