REFERAT FORELDREMØTE 2002 ÅRGANGEN

Postet av Melhus IL - Fotball den 21. Apr 2009

Klikk under og les et kort referat fra foreldremøtet avholdt i Gruva tirsdag 21. april 2009

REFERAT FORELDREMØTE

 

 

17 foreldre møtte på foreldremøtet. Fordelingen mellom foreldre fra skolene Gimse og Høyeggen er ikke kartlagt.

Styreleder i MelhusFotball og trener for gutter 97, John Syrstad , førte ordet i foreldremøtet. John gikk igjennom ulike aspekter i driften av en fotballklubb. Innledningsvis ble de ulike lederne i klubben introdusert gjennom organisasjonskartet og delvis tilstedeværelse.

Fokuset i foreldremøtet var å betone at driften av MelhusFotball er frivillig arbeid og behovet for at du engasjerer deg der ditt barn er. Videre for å informere flest mulig foreldre om hva vi driver med av arbeid i MelhusFotball. Dersom du selv er villig til å gripe en av oppgavene rundt din datter eller sønns lag, så vil dette gi deg gode opplevelser som du og ditt barn vil huske livet ut. Bare å være tilstede hvor din håpefulle trener eller spiller kamp er verdifullt.
John fortalte videre at håpet for MelhusFotball er at flest mulig foreldre melder seg til Sertifiseringskurset som blir arrangert for 2002-foreldrene senere, muligens allerede neste uke (uke 18). Dette er et kurs som vil ha fokus på bla de ulike rollene rundt et lag: trener, lagleder og økonomiansvarlig. Og håpet er at alle møter!! Det er frivillig foreldrearbeid som muliggjør at din datter eller sønn får anledning til å spille organisert fotball. Ta gjerne på deg treningsklær, for vi kommer til å ta en tur ut på kunstgresset og vise noen øvelser. Med G97 som markører, slik det foreløpig planlegges.

Leder aldersbestemt og også trener for G97 tok de tilstedeværende med på en kort rundtur i anlegget i Gruva. Og fortalte kort om det nye treningsanlegget overfor Melhushallen (gress).
Vel inne ble Veiviseren gått gjennom. Dette er et kortfattet dokument som viser "reglene" som gjelder i MelhusFotball og som vi styrer etter. Dokumentet er delt inn i ulike aldersgrupper og visualiserer bl.a regler rundt antall/innhold treninger, kamper, differensiering, hospitering, foreldreinvolvering osv

Videre gikk John gjennom reglene rundt forsikringsdekning i trenings- eller kampsituasjon. I tillegg til treningsavgift for fotball og hva denne går til. Mye av midlene går til drift av anlegg. For 2002 årgangen er treningsavgiften kr 1000,- for 2009 sesongen.

Begge betonte de gode opplevelser de selv mangeårige trenere og tillitsvalgte i klubben har gitt dem. 

Det ble også sendt rundt et kartleggingsdokument. Dokumentet brukes slik det ligger i ordet, å søke å kartlegge foreldrenes nåværende kompetanse innen trening osv.

Husk !!
Selv om du ikke hadde anledning til å delta i foreldremøtet, håper vi du kommer på Sertifiseringskurset.

Tidspunkt kommer på disse sidene snart. det vil også bli invitert via lapp på skolene Høyeggen og Gimse


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.