Pokal i Krokus Cup

Postet av Melhus IL - Fotball den 26. Apr 2009

(26. april 2009) Melhus endt på 2. plass i Krokus Cup, selv uten å satse 100 % på seier.

Krokus Cup startet lørdag med en ganske enkel kamp mot Buvik, som hadde både 13 og 14 åringer på laget. Kampen endte 4 - 0.

2. kamp var mot Kolstad 1. Det ble en meget jevn og spennende kamp. Begge lag hadde flere sjangser, og Giang hadde en redning på streken ut i 2. omgang. Noen minutter før slutt ble Sander match-vinner med et "mislykket" innlegg, som gikk over keeper og via stangen i mål.

3. kamp var mot Astor. Begge lagene var sikret avansement før kampen, men det sto om gruppeseier, og Melhus hadde et forsmedelig tap fra i fjor høst å hevne. Dette ble også en jevn kamp, men Melhus vant til slutt 2 - 1. Dermed var gruppeseieren sikret.

Søndagens sluttspill ble preget av at Melhus måtte prioritere seriekamp mot Nardo på kvelden. Det ble hentet inn 2 G95 jenter og 2 spillere fra G96. Likevel vant de sermifinalen mot Kolstad 1 2 - 1, men det ble 6 - 0 tap mot Astor i finalen.