M1 - Nardo, 6 - 4

Postet av Melhus IL - Fotball den 26. Apr 2009

(26. april 2009) Seier også i 2. kamp i 1. divisjon

Melhus hadde for anledningen leid kunstgress-banen i Børsa, da Nardo kom på besøk søndag kveld. Vi visste på forhånd at Nardo var gode, og Tore hadde gitt de fleste spillerne fri fra Krokus Cup for å være i topp form til denne kampen.

Kampen startet litt usikkert fra Melhus sin side. Sanjar scoret riktignok det første målet, men det var Nardo som hadde de giftigste angrepene, og de scoret opp til 3 - 1 midtveis i omgangen. De hadde da også brent en straffe.

Etter 1 - 3 scoringen våknet Melhus, og det ble en helt annen kamp. Melhus trykket på, og det sto 3 - 3 til pause. Melhus fortsatte trykket etter pause, selv om Nardo var farlig frampå noen ganger. Kampen endte med fortjent Melhus-seier 6 - 4.

Mange spillere spilte veldig bra i denne kampen, men det var vel Martin som utmerket seg mest, med hele 4 mål.

Nå har vi 6 poeng etter 2 kamper, og vi gleder oss til kampene mot Nidelv og Tiller til uken.