SrH: Uavgjort mot NTNUI

Postet av Melhus IL - Fotball den 15. Mai 2009

Målløst mot studentene
(15.05.09) Melhus - NTNUI 0-0

Våre gutter skulle fredag kveld måle krefter mot serieleder NTNUI som har hatt en sterk åpning på årets sesong. Etter fem kamper har NTNUI 4 seire og 1 tap, mens Melhus stod med 1 uavgjort og 2 tap etter tre kamper.

Det skulle bli en førsteomgang uten de helt store sjansene. Vegard Haugen får avsluttet inne i 16-meteren, men ballen stryker utenfor stolpen til NTNUIs målvakt. En heading etter corner for bortelaget blir stoppet på streken og dette var de største sjansene i 1.omgang.

NTNUI hadde et overtak på midtbanen i 1.omgang, men dette snudde litt utover i 2.omgang. Melhus vant flere og flere dueller på midten og med det kom flere målsjanser. Etter en god Melhusperiode der hjemmelaget burde ha gått opp i ledelsen, er NTNUI farlige på kontringer. To ganger kommer de alene med keeper Kristian Brækstad som redder mesterlig. Studentene får en sjanse nr 2 på en av sine kontringer, men når keeper er ute av buret står Øyvind Esse Berge på streken og hindrer at bortelaget tar ledelsen. Melhus noterer seg for et par halvsjanser i sluttminuttene, men kampen ebber ut til 0-0.

På en dag hvor effektiviteten manglet var det bra å holde nullen. Denne kampen var på noen punkter et stort steg i riktig retning i forhold til de siste seriekampene.

Melhus stilte med følgende lag:

 

                   K.Brækstad

Ø.E.Berge  G.O.Berg  J.Bals  T.Gjertsen

      A.Grytdal   E.Granlund  E.Mjøen

        M.Berg  M.Aftreth  V.Haugen


Niklas Wærnes <--> Mats Berg

Einar Berg <--> Erik Mjøen

Tor Erik Skorstad <--> Vegard Haugen

 

Neste kamp for Melhus er borte mot Orkla fredag 22.mai. Begge lag jakter årets første 3-poenger, så dette ligger an til å bli en spennende kamp.







Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.