Melhus 1 - Byåsen, 2 - 1

Postet av Melhus IL - Fotball den 16. Mai 2009

(16. mai 2009) Stor kamp og 3 viktige poeng i 1. divisjon.

Det var fantastisk vårvær og flotte forhold da M1 møtte Byåsen i årets første kamp på gress. Byåsen startet friskt, og M1 ble presset bakover i starten av kampen. Etter hvert kom M1 bedre med, og tok over kampen en periode. Robert og Martin laget hvert sitt mål, og stillingen var 2 - 0 til pause.

2 . omgang startet også med press av Byåsen. De klarte å redusere til 2 - 1, og resten av omgangen ble ulidelig spennende. Byåsen hadde 2 i tverrliggeren, men M1 hadde også sjangser. Mot slutten presset Byåsen voldsomt, men M1 klarte å ri stormen av, og seieren var et faktum. Mange flotte prestasjoner og veldig bra innsats !

Det ble sannsynligvis satt publikumsrekord under kampen. Mange var kommet fra Byåsen, mange foreldre fra Melhus, og nesten hele J95 laget så kampen. J95 tok til og med bølgen da seieren var sikret.

Etter kampen ble det sosialt samvær med grilling. Kanskje ikke verdens flotteste omgivelser i hjørnet på grusbanen, men maten smakte bra, og alle hadde det trivelig.