Freidig - Melhus 1, 2 - 0

Postet av Melhus IL - Fotball den 20. Mai 2009

(20. mai 2009) Nedtur for 1. laget.

Ut fra tabellen skulle Freidig være et greit bytte for et Melhus-lag med friskt minne om seier over Byåsen, men alle kamper har sitt eget liv, og man må kjempe for å vinne.

Freidig fikk 1 - 0 tidlig i første omgang, men M1 holdt godt følge med dem resten av omgangen. Relativt få målsjangser, og de var ganske jevnt fordelt, men det var vel egentlig Melhus som hadde de største. Spillet var greit, men ikke mer enn det.

2. omgang startet brukbart, med et par gedigne Melhus-sjangser. Freidigs keeper gjorde jobben sin og vel så det. Utover i omgangen ble Melhus tammere og tammere, og både tilskuere og spillere så ut til å miste troen på scoringer. Det var noen sjangser begge veier, men omgangen ble etter hvert et stort gjesp. Helt mot slutten scoret Freidig, og kampen var avgjort.

I dag virket Melhus uinspirert. Masse smådribling som endte i dårlig avlevering, generelt dårlig pasningskvalitet, dårlige valg og delvis laber innsats. Marginene er små i fotball, så vi får håpe at det går bedre i de neste kampene.