SrH: Tapte i Idrettsparken

Postet av Melhus IL - Fotball den 22. Mai 2009

Ikke nok attityd mot Orkla
(23.05.09) Orkla - Melhus 3-1 (0-0)

Fredagens kamp åpnet jevnt på en fin gressmatte i Idrettsparken på Orkanger. Begge lagene ville i angrep, men var dessverre ikke presise nok i pasningsspillet til å bryte gjennom motstanderens forsvar i gode nok posisjoner.

Særlig hos Melhuslaget ble bevegelsene rundt ballfører mangelvare, noe som i sin tur førte til mange unødvendige balltap på vei fremover i banen. En god Johan Bals i midtforsvaret ryddet opp i flere skumle overgangsmuligheter for hjemmelaget med sitt kloke forsvarsspill. Melhus var også frempå ved et par anledninger, men uten tellende resultat.

I den andre omgangen fortsatte Melhus å slå vekk ballen enkelt på vei mot motstanderen mål, mens Orkla tok seg sammen og hevet presisjonen og farten i sitt spill. Tre mål i mot i løpet av tjue minutter ble fasiten, et par av dem ytterst enkle, mens Melhus pyntet på resultatet ved Morten Aftreth på overtid.

Hovedtrener Jan Ketil Berg var ikke fornøyd med sine egne spilleres innsats etter kampen og følte ikke at guttene ute på banen gjorde det man var blitt enige om på forhånd. -Nå ligger vi under streken, men det er fortsatt tidlig i sesongen. Laget har mange nye fjes og det vil ta tid å få spilt inn laget, men innsidepasninger til nærmeste mann og innsats er to basisfaktorer som jeg krever av mine spillere.

Melhus stilte med følgende lag:

 

                   K.Brækstad

Ø.E.Berge  G.O.Berg  J.Bals  T.Gjertsen

      A.Grytdal   E.Mjøen  E.Granlund

        M.Berg  M.Aftreth  V.Haugen


Kim Arntzen <--> E.Granlund

Niklas Wærnes <--> A.Grytdal

Øystein Johnsen <--> Ø.E.Berge

 

Neste kamp for Melhus er borte mot Stjørdals/Blink. Kampen spilles fredag 29.mai på Øverlands Minde.







Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.