SrH: Tung helgestart

Postet av Melhus IL - Fotball den 8. Jun 2009

Stygge siffer på hjemmebane
(05.06.09) Melhus - Kolstad 0-4 (0-0)
  

Melhus - Kolstad 0-4
KAMPFAKTA
3.divisjon avd 19, 05.06.2009

Melhus - Kolstad 0-4 (0-0)

Gruva stadion

Tilskuere: ca 75

Dommer: Cathrine Eide, Ranheim

 

 

MÅL
0-1 (63.min)
0-2 (66.min)
0-3 (86.min)
0-4 (90.min)
LAGOPPSTILLING (4-3-3)
1 Kristian Brækstad
5 Johan Bals  
3 Geir Ove Berg
2 Torbjørn Eide
4 Øystein Johnsen
6 Are Grytdal
7 Espen Granlund  
8 Torgil Gjertsen
11 Niklas Wærnes
9 Morten Aftreth  
10 Mats Berg
INNBYTTERE
14 Einar Berg (xx.min)
15 Kim Arntzen (xx.min)
16 Henning Hårstad (xx.min)
KAMPREFERAT
1.OMGANG

Gjestene fra Kolstad har ballen mest i den første omgangen, men Melhusguttene jobber godt defensivt og er kompakte. Kombinert med upresist angrepsspill fra de røde fører dette til flere fine overgangsmuligheter for Melhus. Dessverre klarer ikke våre gutter å score på de to beste mulighetene sine i første omgang. Kolstad er farlig frempå kun en gang i første omgang, men til pause er det fortsatt målløst i Gruva.

2.OMGANG

Denne sesongen har Melhus slitt med å gjøre gode andreomganger, noe som også er fokus i garderoben under hvilen. Man aner en viss fremgang de første minuttene av andre omgang når kampen fortsetter i samme tralten som i den første. Kolstad har ballen, men sliter med å bryte gjennom forsvaret til Melhus. Etter 63 minutter ryker derimot nullen; et overlegg inn i Melhusfeltet finner en umarkert spiss som med to strake armer har dyttet unna vår midtstopper. Klar forseelse, men dommertrioen ser ingenting. Etter målet faller Melhushodene og det tar kun tre minutter før ball nr to ligger i nota. Utover omgangen gjør Kolstad som de vil i Gruva. To nye mål puttes i Melhusmålet mot slutten av kampen og det ydmykende hjemmetapet er et faktum.

OPPSUMMERING

Det snudde mot Kolstad etter den svake starten på fjorårssesongen, men det ble med håpet i år. Melhusspillerne henger med i en time gjennom oppofrende forsvarsspill. Dessverre rakner det totalt når Kolstad får sitt første mål, noe som ser ut til å ha blitt en gjennomgangstone denne sesongen.

Nå er det samling i bånn og full mobilisering foran bunnoppgjøret mot Tynset til helga.

 
 
 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.