Melhus 1 - Kolstad, 3 - 2

Postet av Melhus IL - Fotball den 18. Jun 2009

(18. juni 2009) God avslutning på vårsesongen for G-95

Kampen mot Kolstad åpnet med godt opplagt Melhus lag som spilte seg fram til flere store sjanser, Men ballen ville ikke i mål og sakte men sikkert kom Kolstad mere inn og førte kampen. 0-1 kom etter at guttene var litt passive i feltet og skuddet som kom var Marius sjanseløs på. Pauseresultat 0-1.
Etter en god og konstuktiv peptalk i pausen bestemte Melhusguttene seg for å ta tak i kampen igjen.

Og det var fullt fortjent da Martin på kjent vis dro seg fri i trang possisjon og scoret sikkert med venstrefoten i keepers lengste hjørne, klassisk Havdalmål.
2-1 kom etter et innkast nede ved høyre hjørneflagg, innlegg og en spektakulær flikk/volley fra Emmi" Desperado"  som fintet ut keeper fullstendig. Kolstad kom inn i kampen igjen ved at Marius missforstod et tilbakespill fra Jonas og tok ballen i hendene. ( uvanlig at dommer dømmer for dette, da det ikke var helt tilsiktet), men
Kolstad scoret da på et skudd fra 6 meter.
Det gikk mot uavgjort da Robert også ville vise seg fram. Han fosset fremover på venstresiden og inn mot målet og klinte ballen i mål fra 25 meter og rett i motsatt kryss. Han har i likhet med Martin en del mål som få av oss klarer å kopiere,  og det var vill jubel og lettelse blant guttene, publikum og oss på benken da dommeren blåste av kampen minuttet etterpå.

Slike kamper som vi sliter i og ligger under men allikevel kommer tilbake og vinner, viser at det er litt tæl i guttene våre og at de er vanskelige å slå hjemme i Gruva.

Nå skal vi trene litt i helgen og gjøre oss klar for Skania Cup som starter opp på mandag kl 11:45 mot Byåsen 3, tirsdag kl 19 mot Trygg Lade og onsdag kl 09:15 mot Heimdal.