Melhus 1 - Tiller, 14 - 1

Postet av Melhus IL - Fotball den 2. Sep 2009

(2. september 2009) Sjokk-sifre i Gruva !!! Nå også med kampvurdering fra Tore.


Undertegnede har ikke sett M1 i noen av høstkampene, men jeg gledet meg stort etter å ha hørt om godt spill. Vi slet veldig mot Tiller på Lerkendal i vår, men jeg antok at gress-underlaget ville være til vår fordel i dag. Og for en kamp det ble !!!

Ikke ivanlig, så startet M1 forsiktig. Store Tiller-gutter presset delvis i startminuttene, men sjangsene uteble. Etter noen få minutter begynte M1 å fungere. Scoringsballet ble startet av Emmi, og etter den første scoringen var det M1 som var sjef på banen. 3 - 0 til pause gjorde at de fleste regnet med at dette skulle gå greit.

Etter pause ble det ren enveis-kjøring. Tiller ga nok opp etterhvert, mens M1 bare scoret og scoret. Tiller fikk et billig trøstemål, så vi greide ikke å holde nullen. Til slutt sto det 14 - 1, et resultat som nok blir lagt merke til av de andre lagene.

Alle var gode i dagens kamp, og det er vanskelig å peke ut de beste. Jeg vil likevel nevne Chris, som hadde 3 virkelige perler av noen scoringer, 2 langskudd og en heading i krysset. Huy Ta spilte meget godt på høyre back i første omgang. Havdal var i form og scoret flere, og Robert herjet som vanlig på venstrekanten. Jeg vil også nevne Kristian på venstre back. Han har hatt en utrolig utvikling dette året.

Vi gleder oss til neste kamp !

Olav O.

Her er Tores kommentarer:

Glad trener! Spillet begynner å sitte nå. Systemet og ferdighetene begynner å bli meget gode. I går så vi faktisk igjen det vi trente på i 15 minutter i formasjonsøkta på mandag.

  1. Vi greier å vri spillet gjennom midtbanen og spille opp motsatt ving
  2. Vi vinner ballen gunstig og ofte ved å ligge kompakt med forsvarsfirer og midtbanefemmer. Da blir det trøbbel for motstander når vi har verdens raskeste vinger.

Motstanden fra Tiller ble etter hvert meget svak, men vi skal huske at dette laget har slått Trond og spilte uavgjort mot oss i vår. De tok 18 poeng i vårsesongen.

Marius: Toppkamp igjen. Ei STOR redning. Ha fokus på igangsetting. Skaff deg oversikt momentant når du har vunnet ballen, også i fasen før du tar utspark fra 5-meter. Har nominert deg til Rosenborg Impuls.

Tor Inge: Får 2/3 omgang. Lite å gjøre. God som sweeper ved et par anledninger.

Kristian: Endelig ble det din tur til å starte. Litt høye skuldre i starten (blir ikke bedre når jeg bruker kjeft i starten – feil av meg). Ligg tøffere i ryggen på motstander – sidestil (kommer tilbake til den på trening). Du har mye å gå på i forhold til orientering når du vinner ballen. Dette trener vi på hver dag så dette vil komme. Viser stor toppfart.

Sander: Ekstremt god i duellspillet i dag. Veldig flink til å komme frem i banen. Konstruktiv med ball. Stor kamp.

Jonas: Kontant stopper. God kamp. Litt hemmet av lyskeskaden. Har blitt roligere med ball, flott.

Giang: Også god i duellspillet i dag. Konstruktiv med ball. Tren pasningsfot. Finn deg en kompis og tren lange pasninger og dette vi komme.

Huy Ta: Fikk høyrebacken denne gang og trives nok bedre her enn på venstre. Kom enda mer frem i banen og kom på utsiden av Emmi. Veldig god som indreløper i 2. omgang. Har stor gjennombruddskraft her. Flink til å gå på løp mellom stopperne (rom 3) eller mellom sideback og stopper (rom 2). Hvor er rom 1 gutter?

Martin: God med ball, særlig mottak og avslutninger. Var på hugget som spiss og kom først på alle oppspill. Skulle gjerne sett fler medtak på midtbanen – vær orientert bak deg før du får ballen og utfordre i rommet du har. Da skaffer du rom for de andre å slå i.

Erling: Jada! Vinner dueller og er meget konstruktiv. Noe slurv på enkle pasninger, ta deg tid til å ha balanse når pasningen skal slås. Meget bra kamp.

Chris: Sjef! God på alt i denne kampen. Flotte mål, fantastiske gjennombruddspasninger, flink til å vende spillet. Nominert til Rosenborg Impuls. Banens gigant!

Robert: Stor kamp! Utrolig flink til å starte riktig. God jobb defensivt. Brenner for mange sjanser, men scorer også mange flotte mål. Lobber inn en perle, greit det, men sikrere på scoring ved plassering på siden av keeper eller ved å runde ham. Vi skal jobbe mer med legge igjen og stikke, i stedet for å utfordre selv. Nominert til Rosenborg Impuls.

Emmi: Er meget god med ball. Ingen henger på når du setter plass. Best for laget at du spiller ving men ikke sikkert det er best for din utvikling. Jeg har det i bakhodet.

Sanjar: Taper for mange baller ved å gå deg bort. Du er fantastisk på driblinger men bruker dribling for ofte. Ikke din beste kamp.

STERKT LAG - ALLE MOTSTANDERE VIL SLITE SLIK VI FREMSTÅR NÅ!

Tore

Noen bilder:


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.