MG95: Knuste alle motstandere i Ringebu Cup

Postet av Melhus IL - Fotball den 6. Sep 2009

(06.09.09) Melhus Gutter 95 tok den gjeveste pokalen (som viste seg å være en minnepokal og ikke en vandrepokal).

MG95 stilte med stor selvtillit til dagens semifinale etter knusende seire i gårsdagens innledende runde. Motstander i semifinalen ble Ringebu/Fåvang G14. Det tok noen minutter før guttene kom helt i gang, men etter hvert lignet kampen mer og mer på gårsdagens. Til slutt sto det 6 - 1 til Melhus i målprotokollen. Enkel seier.

Motstander i finalen ble Follebu/Gausdal. Vi hadde sett dem i tidligere kamper, bl.a. semifinale, og dette laget hadde vist sterke sider. De hadde vunnet alle sine kamper med solide sifre, og de hadde 2 - 3 spillere i virkelig høy klasse. Melhus gikk derfor tilbake til velkjent spillemønster fra serien, med lav midtbane, pottetett forsvar og lynraskt overgangsspill. Her skulle ingen motstander undervurderes.

Vi som satt på tribunen var nok ganske spente på hvordan det skulle gå, men bekymringen viste seg å være fullstendig ubegrunnet. Melhus hevet seg mange hakk, og viste fram spill av ypperste klasse. Hard jobbing, kontante taklinger, presise pasninger og masse fart. Follebu/Gausdal var sjanseløse. Det sto 2 - 0 til pause og 5 - 0 ved full tid. Follebu/Gausdal hadde knapt hatt en sjanse i løpet av kampen.

Alle Melhus-spillerne gjorde en kjempefin innsats i denne turneringen. Jeg tror imidlertid jeg har både tilskuere og trenere med meg i å gratulere Huy Ta Nguyen med 6 fantastiske kamper.

Han hadde full kontroll i sin høyre back posisjon. En av dommerne kommenterte etter en av kampene at han hadde vunnet alle taklinger og ikke mistet ballen en eneste gang. Slik var det stort sett i de andre kampen også. Kjempebra !!

Dette var siste deltagelse i Ringebu Cup for denne gjengen, men vi anbefaler gjerne andre Melhus-lag denne turneringen. Godt arrangement og mange fine lag.