JENTER 14 SERIEMESTERE

Postet av Melhus IL - Fotball den 1. Okt 2009

J 14 seriemestere 2009
Melhus Jenter 14 er seriemestere etter å ha gått seirende av banen i alle seriekampene denne sesongen. Og med en målforskjell på 93-14 etter 14 spilte seriekamper, vant de serien klart foran KIL Hemne.

Jentene skal i år - som i fjor - spille om kretsmesterskapet. Første kamp blir kvartfinale mot Trond. Dette er et lag Melhus har spilt jevnt med flere ganger, så det blir nok en spennende kamp.

Vi oppfordrer alle Melhus-supportere til å komme på kamp og støtte jentene i kampen om kretsmesterskapet!

Det var en glad gjeng jenter som gikk av banen i Orkdal onsdag kveld. Dette var sesongens siste seriekamp og med seier 6-2 over Orkdal har Melhus vunnet alle sine seriekamper denne sesongen. På grunn av dårlige baneforhold i Gruva, ble sesongens siste to hjemmekamper spilt på bortebane. Det så ikke ut til å dempe Melhus-jentenes seiersvilje. I kampen onsdag gikk Orkdal opp i ledelse 1-0 etter ett minutts spill. Melhusjentene ble tatt på senga og våknet ikke helt før det hadde gått 20 minutter av kampen. Da våknet de til gangs og scoret 4 mål før pause! Orkdal hadde også sine sjangser, men Melhus var suverent best.

Nå skal jentene spille om kretsmesterskapet, i år igjen! I 2008 ble det andreplass i kretsfinalen etter tap mot Verdal (fikk heldigvis revansje mot Verdal i sommer da Melhus gikk seirende ut av finalen i Storsjøcup!). I år blir det i første omgang kvartfinale mot Trond. Det er et lag Melhus har spilt jevnt med flere ganger, så det blir nok en spennende kamp.

Dette har vært en super sesong for Melhus jenter 14. Seriemesteskap og seier i Storsjø-cup er storartet! Fortsetter innsatsen også i spillet om kretsmesterskapet, har laget store muligheter!