Referat foreldremøte

Postet av Melhus IL - Fotball den 26. Nov 2009

(26. november 2009) Foreldremøte ble avholdt i Gruva 24/11.


Tores Power Point presentasjon ligger her

Oppsummering 2009
Det har vært stor aktivitet, med mange treninger, mange seriekamper (mange spillere har spilt på 2 lag), og mange cup'er.

Sportslig sett har det gått veldig bra, både i serie og cup. God utvikling på spillere, og flere spillere er blant de beste i landsdelen.

Sosialt fungerer det meget bra. Meget få konflikter. Tilsynelatende stor trivsel på trening og kamp.

Ingen kommentarer under "hva er bra?" og "hva kan gjøres bedre?". Det har tidligere kommet ønske om at alle spillere som tas ut til 1. lags kamp skal få spille en vesentlig del av kampen. Tore vil prøve å imøtekomme dette ønsket.

Målsetningene for sesongen er stort sett oppnådd.

Sportslig opplegg 2010
Neste år vil vi stille med 1 lag i G16, 2. divisjon. Plassen i 1. divisjon er opptatt av G94, og vi har vel heller ikke noe der å gjøre. Vi vil også stille 1 lag i G15 serien. Dette er en mindre attraktiv serie, men burde passe fint for vårt 2. lag.


Økonomi
Kassa er praktisk talt tom, vi har igjen ca. 5000 kr. Regnskapet for sesongen er ikke klart, men vi har nok brukt mer enn vi har tjent. Største utgiftsposter er baneleie og cup'er (selv om de største cup'ene ble finansiert ved egenandel).

Vi har 2 sponsorer i dag, Heimdal Eiendom og Effektiv Gruppen. Heimdal Sag har gitt signaler om at det kan komme noen kroner derfra.

Budsjett for neste år ble lagt fram, med et kostbudsjett på ca. 90000, inkl. 20000 på Storsjø Cup. Det ble på møtet vedtatt å droppe Storsjø Cup til fordel for en helgecup utenfor ferie-tid. Bakgrunn for dette var både økonomi og at mange syns det er uheldig å måtte bruke ferie til fotballcup hvert år. Selv om kostnadene reduseres til 70000 vil det bli et betydelig underskudd. ICA varetellinger utgår, og det er ikke stemning for å fortsette med dugnadsarbeid, da det har vært dårlig oppslutning om disse dugnadene. Underskudde må dekkes gjennom foreldrebetaling, vi starter med å dekke inn baneleie i vinter med 750 kr. før jul og 750 kr. etter jul for hver spiller.


Ny lagleder
Olav Opland overtar som hovedlagleder etter Grete Estenstad. Ledelse ellers fortsetter som før.


Eventuelt
Melhus har søkt om midler til 11'er kunstgress. Dette medfører krav til egenandel. Det er gitt signaler om at spillerne må hjelpe til med et ekstra løft. Foreløpig er det snakk om salg av dopapir og annet. Vi starter med å finansiere forprosjektet, hvilket betyr at alle spillere må kjøpe 2 julekalendere a 50 kr.

Avslutning fredag 4. desember sammen med J95 i kjelleren på Melhus Forum.

Olav O.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.