SrH: Tap mot Øya

Postet av Melhus IL - Fotball den 27. Apr 2010

(27.04.10) Melhus - Øya 0-2.

Melhus gikk på et tap i årets andre seriekamp hjemme mot Øya tirsdag 27. april på Moan kunstgress i Børsa. I en sjansemessig jevn kamp er Øya hakket bedre i banespillet, og Melhus spiller ikke opp mot sitt beste.

Kampen starter jevnt, og er lenge nokså begivenhetsløs. Først etter 28 minutter noterer vi den første målsjansen, da Marius Pedersen kommer seg til ett skudd litt inn for hjørnet av 16m, men ballen går tilside for mål. Like etter får Emil Leikvold servert en klarering som han setter på volley fra 7-8 meter, dessverre går ballen over mål. Første omgang ebber ut uten flere målsjanser til noen av lagene og stillingen er 0-0 til pause. Øya har fått vist at de behersker underlaget godt, men uten å sette Melhus på særlig prøver i første omgang.

Etter 10minutter av 2. omgang går Øya opp til 1-0. Melhus ser ut til å ha kontroll på feilvendt spiller nede mot dødlinjen innenfor 16 mteren, men de får litt enkelt vende opp og slå inn 45 grader, Øya har flere spillere på tur inn i boksen og kan sette ballen imål på avslutning fra rundt straffemerket.

Etter 25 minutter av 2. omgang noterer vi en kjempesjanse for Melhus, Eivind Dille kommer på overlappsløp i kontring fra backposisjon og legger fint inn bak Øyas forsvar. Einar Berg er først på ballen på direkten fra 5meter, men dessverre rett over mål. Melhus presser etterhvert Øya bakpå, og står opp på jakt etter utligning, men uten at det resulterer i store sjanser. Klokken viser 80minutter da Øya får snappe ett upresist Melhus-framspill på Melhus banehalvdel, høyt og sentralt i banen. Melhus er i uballanse og på veg fremover, Øya spiller seg fri med en veggpastning, får avslutte fra 16m og setter ballen under Melhus-keeper Adrian Husby, som er på tur ut i feltet og ned på avslutningen men får ikke kontroll. Kampen går til 4 minutters forlengelse men uten at Melhus kommer til store sjanser til redusering.

Sjansemessig er kampen jevn, men Øya er mere venn med  ballen enn Melhus, som vel leverer en kamp litt under pari. Et lite lyspunkt å nevne er førsteårs junior Eirik Ramlo som igjen leverer en solid kamp på midtstopperplass for Melhus.

Startoppstilling Melhus:

Keeper:Adrian Husby.

Forsvar: Thomas Mathisen, Eirik Ramlo, Johan Bals, Lasse Brevik.

Midtbane: Ørjan Bergsmyr, Emil Leikvold, Geir Ove Berg, Martin Kusslid

Angrep: Marius Pedersen, Joakim Grinde

Bytter: Ole Morten Jøntvedt inn for Ørjan Bergsmyr etter 55 min.

Einar Berg inn for Joakim Grinde etter 55min.

Eivind Dille inn for Thomas Mathisen etter 60min

Samim Meskinyar inn for Martin Kusslid etter 60min.

Emil Leikvold må ut med skade/ overtråkk etter 78 minutter (Martin K innpå igjen, og Marius Pedersen må også av banen rett før full tid etter en stempling på vristen (Joakim innpå igjen).

Kampfakta:

55 min: 0-1 Øya

80 min: 0-2 Øya

Dommer var Jonas Kristiansen Nøland som kom greitt fra kampen, ingen kort til Melhus, 1 gult kort til Øya (muligens 2, noe usikker på om Øya slapp med tilsnakk eller fikk sitt 2.).