Tiller - Melhus 2, 3 - 3

Postet av Melhus IL - Fotball den 29. Apr 2010

(29. april 2010) Litt for selvsikre M2 spillere trodde at de skulle slå Tiller greit. Slik ble det ikke, en god mengde flaks sikret det ene poenget.


Nok en jevn kamp. Kanskje mot et lag vi bør slå. De er større og sterkere men vi er bedre fotballspillere. Dette får vi ikke vist frem i denne kampen. Pasningsspillet går for seint, er for upresist og for smått. Dette handler om evne til å være orientert og bevegelsen til medspillere. Bevegelsen til medspillere handler om å ha lyst på ballen.

Vi slipper inn for mange mål og er heldige som slipper med 3 i denne kampen.

Marius 5

Stor kamp med flere fantastiske redninger. Matchvinner.

Martin 5

Venstreback for første gang. Løser oppgaven meget bra, særlig defensivt! Vinner mange dueller og rydder godt. Kommer deg ikke på utsiden av Robert for å skape 2 mot 1. Dette kommer.

Svak avslutning på stor sjanse som spiss i siste halvdel av 2. omgang

Marthe 4

Blir kastet inn som midtstopper grunnet Jonas sin skade. Jeg gjør dette fordi du er en av de aller klokeste spillerne i gruppa. Løser oppgaven greit selv om det er mye å jobbe med i samarbeidet med resten av forsvaret. Dette lærer du mye av som fotballspiller.

God oversikt med ball i beina.

Giang 5

Spiller godt. God plasseringsevne. Blitt flink til å ikke forlate rommet foran mål – backen må klare seg selv.

Lars 4

Meget bra 1. omgang. Spiller meget godt defensivt.Blir svakere med ball i 2. omgang, konsentrasjon? Byttet ut med lårhøne midt i 2. omg.

Chris 4

Varierer veldig. Generelt: for dårlig orientert fører til for seint pasningsspill som igjen fører til stygge balltap. Jobb med å luk ut disse.

Jobb hele tiden med å ha oversikt før du får ball. Vær bestemt på hva du vil når pasningen kommer. Dra gjerne av en mann men ikke bare fordi du plutselig oppdager at det er en der.

Ikke gå for høyt for tidlig. Det er indreløperens jobb

Huy Ta 6 BB

Stor kamp. Ikke fordi du scorer to mål men for måten du jobber på. Helt utrolig å se. Hadde alle tatt i like mye som deg i denne kampen hadde vi vunnet stort. Veldig flink til å komme deg foran mål og i scoringsposisjon. Derfor scorer du to mål. Jobber knallhardt tilbake. Blitt veldig duellsterk. Se en kamp med Annan. Han spiller i en annen rolle, men her kan du lære enda mer om duellspill.

Bedre presisjon også denne gangen.

Mads Even 5

Duellsterk mot store motstandere. Du og Chris styrer farten i spillet – øk farten – og størrelsen. Flink til å dra deg fri ved et par anledninger i første omgang. Pasningssterk!

Sanjar 2

Vanskelig kamp som spiss. Virker tung. Teknikken stemmer ikke. Vet du vil lykkes!

Emmi 3

Litt bedre. Spill mer ball. Stikk på løp uten ball! Går for lenge nesten hver gang, selv om det denne gangen er nærmere å lykkes enn sist.

Alt for mye ”av”! Fotball handler om konsentrasjon og hardt arbeid i 2 * 40 min.

Vet du kommer!

Robert 4

Flott mål!! Viser at hurtigheten fortsatt er ekstrem. Tenk deg neste år når backen er ett år yngre.

Spill mer ball. Ikke vend opp selv hver gang. Legg igjen, stikk og få tilbake.

Johnsen 3

God med ball. En av våre beste pasningsspillere. Ser også dette i trening. Sett fart fremover og finn indreløper foran deg med en av dine presise pasninger. Blir fraløpt på ett mål – det skjer i fotball – husk de er gamlere og derved raskere.

Kristian 3

Sterk og rask. Flink til å sette fart med ball. Låser seg litt før du slår pasningen. Enkleste løsning når man mister oversikten er å løfte ballen inn i bakrom.

Rolf Anders

Godt jobbet Rolf.

Ubenyttet:

Sander, Sivert og Ådne

Skadet:

Erling og Jonas

Bilder:


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.