Viktig trepoenger for Melhus Sr

Postet av Melhus IL - Fotball den 29. Mai 2010

Sr herrer dro hjem 2-1 seier i bortekamp mot Flå i 4div fredag 28. mai. En Melhus-scoring rett før full tid sørget for jubel og tre viktige poeng.

Lagene går til pause med 0-0 etter en sjansefattig førsteomgang. Melhus har en målsjanse på frispark fra Einar Berg etter ca 25 minutter, skuddet går i muren, returen setter Einar selv nede i høyre side fra rundt 16 meter, men Flå-keeper er nede og redder, og ny retur havner til Melhusspiller ved høyre stolpe, og klareres etterhvert ut.

Etter pause bytter Melhus spiss-par, og de innleder ommgangen med bra trykk . Mads Trøan (tilbake etter lengre skadefravær) greier tidlig å uroe Flå-forsvaret med tempo og lure vendinger. Marius markerer seg også med ro i ballmotaket og kraft i forseringene. Nettopp Marius får score kampens første mål, spilles opp feilvendt, slår kort støttepasning og spilles fri alene mot keeper- setter kontrollert i mål etter ca 55 minutter. Flå får bedre grep utover i omgangen, og kommer til endel cornere, og etpar farlige innlegg fra kant. Derfor er det ikke ufortjent at Flå utligner til 1-1 etter rundt 70 min. spill, ett innlegg fra kant settes i mål på en god direkte avslutning. 10 minutter før full tid får Flå en midtbanespiller utvist etter to gule kort (munnbruk og en sen takling).  Med 3-4 minutt igjen av ordinær tid, får Melhus frispark fra venstre kant 10-15 meter inne på Flås halvdel og sender fram mye folk. Ørjan Bergsmyr slår presist inn bak forsvaret, Thomas Mathisen er høyest og styrer inn på hodet i krusset fra kort hold til 1-2, som også blir sluttresultatet.

Med seier idag og uavgjort mot Rennebu i forrige kamp ligger Melhus midt på 4-div tabellen etter 5 spillte kamper og 7poeng.

Startoppstilling Melhus:

Keeper:Adrian Husby.

Forsvar: Thomas Foss, Johan Bals, Geir Ove Berg, Thomas Mathisen.

Midtbane: Samim Meskinyar, Emil Leikvold, Eivind Dille, Ørjan Bergsmyr

Angrep: Einar Berg, Joakim Grinde

Bytter:  Marius Pedersen og Mads Trøan inn for Einar og Joakim etter 45min

Martin Kusslid inn for Samim etter 60 min.

Kampfakta:

55 min: 0-1 Melhus, Marius Pedersen

70 min: 1-1 Flå

86 min: 1-2 Melhus, Thomas Mathisen