SrH: Seier mot Nardo2 på hjemmebane

Postet av Melhus IL - Fotball den 8. Jun 2010

Emil Leikvold gratuleres av Marius Pedersen og Johan Bals

(07.06.10) Melhus - Nardo2 1-0 (1-0)
Det var en flott ramme rundt kampen da Melhus møtte Nardo2  i Gruva mandag 07. juni. Melhus sikret seg 3 nye poeng og klatrer på tabellen i 4div avd 4. Emil Leikvold scoret kampens eneste mål på heading i første omgang

Nardo fører kampen fra start og Melhus sliter med å etablere banespill. Melhus rir imidlertid av det første kvarteret og kommer etterhvert mere med i kampen. Mads Trøan snapper en tversoverpasning etter 20 minutter og kommer fri, men Nardo-keeper er ute og redder. Like før har Adrian Husby servert en klasse-redning da Nardo spiller seg gjennom.  Etter 32 minutter får Melhus frispark midtveis inne på Nardos banehalvdel ute på høyre side. Thomas Mathisen legger et godt frispark, Emil Leikvold får komme upresset opp og header inn 1-0 for Melhus, fra 7-8 meter. Mot slutten av første omgang er kampen jevnere, og begge lag har sjanser uten å omsette i mål.

2 omgang blir spennende, med store sjanser til begge lag. Nardo fører mye av kampen også etter pause, men Melhus får etpar store sjanser til å øke ledelsen. Mads Trøan kommer fri på venstre kant etter omlag 55 minutter, men setter skuddet rett utenfor. Nardo får servert etpar gavepakker på feilpastninger fra Melhus-forsvaret, men keeper Adrian Husby er høyt og lavt og holder buret rent. De siste 10 minuttene presser Nardo hardt for utligning, Melhus får etpar gode kontringer, men er for upresise i nest siste trekk til å komme til store sjanser. Melhus forsvarer seg godt, selv om Nardo får noen farlige dødballer.

Melhus rir av stormen og tar en ny sterk tre-poenger mot et av avdelingens vanskeligste motstandere. Med 7 poeng på de tre siste kampene har Melhus skaffet seg kontakt med teten i avdelingen, 4 poeng bak Øya som leder, men Melhus har to færre kamper spillt.

Fornøyde Melhus-spillere jubler for sterk seier i vanskelig oppgjør mot Nardo2

Startoppstilling Melhus:

Keeper:Adrian Husby.

Forsvar: Thomas Mathisen, Geir Ove Berg, Johan Bals, Lasse Brevik.

Midtbane: Samim Meskinyar, Emil Leikvold, Eivind Dille Andersen, Ørjan Bergsmyr

Angrep: Marius Pedersen, Mads Trøan

Bytter: Martin Kusslid inn for Samim etter 55 min.

Ole Morten Jøntvedt inn for Ørjan etter 65 min.

Einar Berg inn for Marius etter 70 min.

Thomas Foss inn for Emil etter 75 min.

Joakim Grinde inn for Mads etter 80 min.

Kampfakta:

32 min: 1-0 Melhus, mål av Emil Leikvold

Dommer var Kjell Michael Vaabenø som kom greitt fra kampen, ingen kort til Melhus, 2 gule kort til Nardo2