SrH: Melhus i medvind! Seier 7-2 mot Singsås i Gruva

Postet av Melhus IL - Fotball den 11. Jun 2010

Sesongens første storseier kom hjemme mot Singsås torsdag 10. juni. Nyklipt, nyvannet bane og strålende vær ga forhold for samba-fotball i Gruva.

Tålmodig og avventende spill fra begge lag preger starten av kampen. Melhus har ballen mest, og 1-0 kommer fortjent da Mads Trøan spilles gjennom på venstre kant og setter høyt til side for keeper etter 20 minutter av første omgang. Resultatet holder seg til pause i en omgang der Melhus har et lite spillemessig overtak.

Mads Trøan jubler for 1-0, og Adrian holder målet rent i første omgang

--

Det er Singsås som har ballen mest de første 6-7 minuttene av 2. omgang. 10 min. ut i omgangen er det imidlertid Melhus som dobler ledelsen - Marius Pedersen blir spillt  fri innenfor 16meteren, og felles av keeper idet han runder keeper. Fortjent straffe til Melhus og gult kort til Singsås-keeperen. Mads Trøan tar straffen og setter hardt / lavt og keeper går til feil side. 2-0 til Melhus.

Keeper sendes til feil side - 2-0 til Melhus

Bare minuttet etter er Mads pånytt på farten, får tid og rom utenfor Singsås sin 16meter, vipper opp ballen til seg selv og sender et flott skudd med dupp til side for keeper og i mål. Hat-trick til Mads og 3-0.

Etter 63 minutter er det Singsås sin tur å få traffe og redusering til 3-1, etter en noe strengt idømt hands- ballen spilles opp i hånden på forsvarer Lasse Brevik.

Det siste kvarteret er det imidlertid slutt for Singsås, herfra og inn er det stor  Melhus-dominans.

Martin Kusslid spilles fri på venstre kant av Emil Leikvold og overlister keeper på veg ut,  4-1 til Melhus etter 75 minutter.

4-1 til Melhus og Singsås må innse at slaget er tapt

Neste Melhus-mål kommer i det 82. minutt etter et angrep ut av læreboken: Ole Morten Jøntvedt utfordrer inn i banen på høyre kant og slipper ballen ut til sideback Thomas Mathisen som kommer stormende rundt på utsiden, Thomas slår hardt og lavt inn - og hvem andre enn Mads Trøan dukker opp på første stolpe og setter sitt fjerde mål for kampen kontant bak Singsås-keeperen, 5-1!

Einar Berg har kommet inn på topp for Marius Pedersen og når Singsås ikke orker henge med på Melhus-kontringene på slutten får han æren av å sette de to siste målene for Melhus, 6-1 kommer etter 84min, Marius spilles fri på 6-7m og får tid å legge an og sette hardt tilside for keeper.

Einar øker til 6-1

Singsås får et trøstemål rett etterpå, et oppspill som stusses bak Melhus midtforsvar sender en Singsås-angriper alene mot keeper og de reduserer til 6-2.

Einar Berg avslutter målfesten i siste spilleminutt. Melhus spiller ut Singsås-forsvaret med 6-7 presise pastninger i siste kontring og setter opp Einar foran mål på kort hold- 7-2 til Melhus!

10 poeng på de fire siste kampene plasserer sender Melhus opp på poengmessig delt 2.plass med Alvdal og Flå, ett poeng bak Øya som har en kamp mere spillt.

Startoppstilling Melhus:

Keeper:Adrian Husby.

Forsvar: Thomas Mathisen, Geir Ove Berg, Johan Bals, Lasse Brevik.

Midtbane: Samim Meskinyar, Emil Leikvold, Eivind Dille Andersen, Martin Kusslid

Angrep: Marius Pedersen, Mads Trøan

Bytter: Ole Morten Jøntvedt inn for Samim etter 55 min.

Einar Berg inn for Marius etter 70 min.

Thomas Foss inn for Emil etter 80 min.

Ørjan Bergsmyr inn for Martin Kusslid etter 84 min.

Kampfakta:

20 min: 1-0 Melhus, mål av Mads Trøan

55 min: 2-0 Melhus,  Mads Trøan (straffe)

56 min: 3-0 Melhus, Mads Trøan

63 min: 3-1 Singsås (straffe)

75 min: 4-1 Melhus, Martin Kusslid

82 min: 5-1 Melhus, Mads Trøan

84 min: 6-1 Melhus, Einar Berg

85 min: 6-2 Singsås

90 min: 7-2 Melhus, Einar Berg