Tynset - Melhus 2, 5 - 0

Postet av Melhus IL - Fotball den 13. Jun 2010

(13. juni 2010) Tøff motstand i fjellheimen i vårens siste 11'er kamp.

Med Emmi ute med skade, og Huy Ta i Vietnam, var det ventet at vi ville få problemer mot Tynset, som kjemper i toppen av 2. divisjon. Slik ble det også, og det ble en ren forsvarskamp fra M2s side. Det ble mange situasjoner med møljespill foran Melhus-målet, og Tynset hadde en rekke avslutninger utenfor mål.

M2 forsvarte seg heroisk, og det sto bare 2 - 0 til pause. En periode i starten av 2. omgang kom faktisk M2 litt mer med i spillet, og vi øynet muligheten for en redusering. Dessverre klarte vi ikke det, og det ble etterhvert overkjøring igjen, med 5 - 0 som sluttresultat. M2 hadde noen mulighet på dødball i løpet av kampen, men var ikke særlig nær scoring.

Dagens M2 spiller må vel sies å være Marius. Han var uheldig på 4 - 0 scoringen, men viste ellers keeperspill av stor klasse. Det var også mange andre M2 spillere som spilte bra, men motstanden var bare for sterk.

Nå må vi bare krysse fingrene og håpe at vi berger plassen i 2. divisjon.