G96 Oppsummering vårsesongen

Postet av Melhus IL - Fotball den 18. Jun 2010

g96

(18.6.2010) Nå er det skoleferie og sommer, selv om vi fortsatt savner litt sol og varme. Vårsesongen er avslutta, og vi må si oss godt fornøyde både resultatmessig og med aktivitetsnivået. Vi ender opp sånn ”midt på treet”, på 5. eller 6. plass i 1. divisjon. Det skal vi være godt fornøyde med, ut fra spillersituasjonen. Vi har vel ikke stilt med samme mannskap en eneste kamp foreløpig, og uten god hjelp fra G97 og G98 kunne vi ikke ha stilt lag. Da er det godt å se at vi er på høyde med både Trondheimslag og de beste distriktslagene. Vi får håpe at vi unngår sykdom og skader til høsten slik at vi kan stille fullt mannskap i høstsesongen.

Her skårer Runar mot Flå/Lundamo i kampen om tredjeplassen

I tillegg til seriespillet har det vært stor aktivitet med cuper og treningskamper. Vi har bl.a. deltatt i Abrahallen på Malvik cup (sammen med G97), Kvik cup, Rennebu cup, Krokus cup i Buvika og nå sist Leik cup på Korsvegen. Snart er det klart for avreise til et av sesongens høydepunkt, Storsjøcup i Østersund.
Leik cup
Kaptein Magnus tar imot pokalen

Nå når dette skrives (onsdag kveld) har akkurat en gjeng med slitne ungdommer fra Melhus slått Heimdal 3-2 etter en bra gjennomført treningskamp. Vi er fullt på høyde med mange av Trondheimslagene!

Når det gjelder treninger har det dessverre vært for mange ettermiddager med dårlig oppmøte. Skader og sykdom får ta en del av skylda, men det er viktig at alle deltar på treningene så langt de har mulighet til det for å få best mulig utbytte av treningene.

Nå er det imidlertid ferietid, og vi håper alle får en fin sommer. Helt ferie er det ikke, vi satser på å holde treningene i gang gjennom hele sommeren. Nyt feriedagene, men møt på trening de dagene dere er hjemme på Melhus.
GOD SOMMER!! 

Hilsen Terje

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.