SrH: Seier 4-0 borte mot Tolga/Vingelen

Postet av Melhus IL - Fotball den 20. Jun 2010

Ny tre-poenger for Sr Herrer - 4 strake seire!

(19.06.10) Tolga/Vingelen- Melhus 0-4 (0-1)
 Alle gode ting er fire for Sr Herrer: 4-0 og 4 strake seiere i 4. divisjon  avdeling 4.
Melhus møtte Tolga/Vingelen til bortekamp lørdag 19. juni. Mens det plaskregnet fra Melhus til Røros var det oppholdsvær og 6 grader på Tolga.

Tolga/Vingelen har et lite overtak på midtbanen og får ha ballen litt mere enn Melhus de første 20 minuttene av kampen. Kanskje sitter den 2,5 timers bilturen oppover til Tolga litt i beina på Melhus-spillerne i starten av kampen.Tolga/Vingelen greier imidlertid ikke omsette ballbesittelsen i sjanser, en småskummel heading utenfor mål på dødball midt i omgangen er alt vi noterte.

Melhus jobber seg inn i kampen etter første 20min og kommer også etterhvert til sjanser. Etter 30 minutter slår Thomas frispark inn i feltet, det ender med to Melhus-avslutninger, men uten scoring. Kort etter får Martin Kusslid avsluttet med en styring av inlegg fra kort hold, men treffer keeper. Mads Trøan har også en sjanse fra skrått hold, avslutningen går i nettveggen/ stang ut. Kampen har åpnet seg, og det er Melhus som nå har sjansene.

Det kriges på midtbanen og  Ørjan Bergsmyr får gult kort på en takling etter 37 minutter.

To minutter før pause får endelig Melhus uttelling: Et hjørnespark gir Einar Berg sjansen fra 7-8 meter, rett foran mål. Einar skyter under Tolga-keeper, 1-0!

Jubel for 1-0, Einar Berg med sitt første av tre mål for dagen

---
Andre omgang er er bare 10 minutter gammel når Ørjan Bergsmyr fører opp på venstre kant, slår ut til sideback Lasse Brevik som kommer på ett av sine mange gode løp utvendig. Lasse slår et innlegg med venstre fot til Emil Leikvold på løp mot 5-metershjørnet, Emil vender og serverer skrått ut til Einar Berg som setter ballen i mål. Et vakkert angrep og 2-0 til Melhus i det 55. minutt.

Neste sjanse kommer i det 64. minutt, Martin Kusslid skyter fra 7-8 meter, treffer Einar Berg som styrer til 3-0!

Mål nr tre er ett faktum, Einar og Martin gliser over heldig treff

Melhus eier kampen utover i 2. omgang og produserer flere stor målsjanser: Martin Kusslid får ballen på hjørnet av 16-meter, tar med på tvers og setter avslutningen utagbar for keeper, dessverre i tverliggeren/ kryss-stolpen. Så etter 80 minutter felles Ole Morten Jøntvedt idet han skal passere en forsvarer, straffe til Melhus. Marius Pedersen setter trygt imål, dessverre for kjapt for dommeren, som ikke var helt klar og dømmer den tatt pånytt. Forsøk nr to settes rett utenfor.

Marius Pedersen er flere ganger farlig frempå på slutten, og er servitør for 4-0 til Melhus etter 88 minutter når han setter opp Eivind Dille Andersen som scorer fra 10 meters hold.

Etter fire strake trepoengere har Melhus nå 16 poeng, og er helt oppe på poeng-likhet med avdelingsledere Alvdal og Flå. Alvdal har imidlertid 1 kamp mindre spillt, det har også Nardo2 som følger på 4. plass med 15 poeng.

Holder nullen: Adrian Husby med godt feltarbeide, feide vekk alt Tolga serverte av cornere.

Det går mot en spennende innspurt på vårsesongen, Alvdal kommer på besøk i Gruva torsdag 24.06 kl 19.30, og siste kamp for Melhus før ferien er mot Oppdal hjemme i Gruva søndag 27.06 kl 15. Møt opp og hjelp til å heie fram Melhus til et godt utganspunkt for høstsesongen!

Tett i teten i 4.div avd 4. Bare  de 3 øverste etter høstsesongen får beholde 4-divisjonsplass..

Startoppstilling Melhus:

Keeper:Adrian Husby.

Forsvar: Thomas Mathisen, Geir Ove Berg, Håvard Svegård, Lasse Brevik.

Midtbane: Ørjan Bergsmyr, Emil Leikvold, Eivind Dille Andersen, Martin Kusslid

Angrep: Einar Berg, Mads Trøan

Bytter:

Ole Morten Jøntvedt inn for Ørjan etter 60 min.

Marius Pedersen inn for Mads etter 65 min.

Samim Meskinyar inn for Einar etter 70 min.

Kampfakta:

43 min: 1-0 Melhus, mål av Einar Berg

54 min: 2-0 Melhus,  Einar Berg

64 min: 3-0 Melhus, Einar Berg/ Martin Kusslid

88 min: 4-0 Melhus, Eivind Dille Andersen