SrH: Alvdal ødela seiersrekken

Postet av Melhus IL - Fotball den 25. Jun 2010

En tidlig utvisning gjorde det vanskelig mot Alvdal - sluttresultatet ble tap 1-5 i Gruva tors. 24. juni.

Alvdal tok en tidlig 1-0-ledelse på avslutning direkte fra innlegg.  Kampen var heller ikke veldig gammel før forsvarer Lasse Brevik fikk marsj-ordre - Med en forseelse i feltet langt unna ballsituasjon pådro han seg direkte rødt og Alvdal fikk samtidig straffespark. 2-0 til Alvdal.

På tross av værst tenkelig start hang Melhus godt med spillemessig i kampen, også med bare 10 mann. De greidde imidlertid ikke omsette egne sjanser til mål i første omgang, istedet fikk Alvdal nok en straffe og økte til 3-0 før 1. omgang var ferdigspillt.

2. omgang var også lenge en jevn affære - Mads Trøan kom inn etter pause og reduserte til 1-3 etter rundt 15 minutter. Midtveis i 2 omgang ble det imidlertid tydelig at Alvdal hadde flest mann på banen, de kom etterhvert til mange store målsjanser og bare en god Adrian Husby i Melhusmålet holdt Melhus inne i kampen.

De siste 10 minuttene får Alvdal sette to mål til og kampen ender 1-5 til Alvdal.

Dermed står Sr Herrer med 5 seire, 1 uavgjort og 3 tap etter å ha møtt alle motstanderne i avdelingen. Med ny hjemmekamp mot Oppdal søndag 27.06 (fremskutt høstkamp) har Melhus fortsatt sjansen til å gå til ferien med godt heng på teten i avdelingen.