SC: Nardo 2 - Melhus (G95), 1 - 1

Postet av Melhus IL - Fotball den 28. Jun 2010

(28. juni 2010) OK innledning på Skandia Cup.

Melhus møtte Nardo 2 på Rosenborg Gress i et fantastisk flott sommervær, og med flotte baneforhold. Melhus, for anledningen forsterket med Martin Nilsen og Harald Frengen fra G94, tok kommandoen fra start, og kjørte kampen i første omgang. Nardo hadde noen farlige kontringer, men Melhus var klart best, og Melhus scoret omgangens eneste mål, med heading av Harald Frengen etter en flott corner av Robert. Nardos keeper var sterkt delaktig til at ledelsen ikke ble større før pause, bl.a. hadde han en klasseredning på frispark fra Martin.

I 2. omgang kom Nardo mer med i kampen, og de tok over initiativet. Målet deres kom etter en, ifølge "objektive" Melhus-spillere, feil idømt straffe. Straffen var utagbar for Marius. I sluttminuttene hadde Melhus en utrolig stor sjanse, men kampen endte 1 - 1, hvilket vi må si er godkjent.