SrH: Tap men godkjendt mot Frøya (treningskamp)

Postet av Melhus IL - Fotball den 3. Aug 2010

Det ble målrikt og spennende da Sr herrer møtte ett av topplagene i 3-div til treningskamp i Gruva man. 02. august. Lagene vinner en omgang hver, men Frøya blir for sterke i 2. omgang.
Frøya spiller i divisjonen over Melhus, og satser hardt for videre opprykk til 2divisjon. På papiret er dermed første treningskamp etter ferien en meget tøff oppgave for de unge Melhus-spillerne. Allikevel var det Melhus som sto for sambaen i første omgang. Godt forsvarsspill, hard jobbing og et par flotte angrep gjorde at det sto Melhus-ledelse 2-0 til pause.

I andre omgang kom Frøya sterkt tilbake og fikk tidlig to mål og utligning. Etterhvert som Melhus løp seg slitne utover i omgangen hadde Frøya god kontroll på kampen og satte tilslutt inn mål nummer tre og vinner 3-2.

Alt i alt et hederlig resultat for Melhus, som kunne stjålet alle poengene med litt mere saft i beina også i 2. omgang.

Neste kamp for Sr herrer er treningskamp hjemme i Gruva mot Nidelv tirsdag 10. august, høstsesongen starter borte mot Øya FC mandag 16.08