Melhus 2 - Orkanger/Skaun, 1 - 1

Postet av Melhus IL - Fotball den 10. Aug 2010

(10. august 2010) Høstsesongen startet med uavgjort i Gruva.

Endelig er sesongen igang igjen, og M2 startet med kamp mot Orkanger/Skaun. En del M2 spillere er fortsatt skadet eller på ferie, så det var nødvendig med forsterkninger fra G94. Som så ofte før, startet M2 dårlig, og de ble regelrett overkjørt de første minuttene. Som vanlig kom de mer med etter hvert, og Sanjar sendte et flott skudd rett i mål tidlig i omgangen. Resten av første omgang ble jevnspilt, men uten mange store målsjanser.

I 2. omgang ble spillet i større grad dominert av Orkanger/Skaun. De hadde ballen mest, men klarte ikke å skape mange sjanser. Mot slutten av omgangen hadde de et angrep som så ut til å bli avverget av M2, men en O/S spiller klarte å gjenvinne ballen og kom alene med keeper. Dermed ble det 1 - 1, hvilket sto seg til kampslutt. Et greit resultat ut fra spill og sjanser.

M2 spilte ingen spesielt god kamp i dag. Det mangler kanskje litt kamptrening. O/S var ingen dårlig motstander, men på en god dag burde M2 kunne slå dem greit. Vi får se hvordan resten av sesongen blir. Nå er det 14 dagers pause før det blir 4 kamper i løpet av 1 uke.