SrH: Seier mot Nidelv (treningskamp)

Postet av Melhus IL - Fotball den 11. Aug 2010

Tirsdag 10. august møttes Melhus og Nidelv til siste treningskamp før høstsesongen på Tempe gress. Nidelv ligger på 4.plass i nabo-avdelingen (4-div avd. 03), samme plass Melhus innehar i avd. 4; så det skulle vært duket for et jevnt oppgjør. Begge lag er avhengige av gode høstsesonger for å være med å kjempe om fortsatt 4.div-spill - kun de tre øverste i hver avdeling er sikret mot nedrykk.

Melhus-trener Trond Bjørgvik stiller med fire førsteårs jr-spillere fra start og markerer at det blir et (minst) like ungt lag som vil kjempe om poengene for Melhus i høst som i vårsesongen.

Kampen starter med et lite overtak til Nidelv som tidlig kommer til et par halvsjanser. Melhus  er imidlertid langt farligere når de kommer i angrep enn Nidelv. Det står 2-0 ved pause etter mål av Mads trøan og Håkon Stephani som scorer på hver sin gjennomløpning. En jevn første omgang uten det store banespillet for noen av lagene, og litt flatterende ledelse for Melhus ved pause.

I 2. omgang trykker Melhus mere på, og det er fullt fortjent når de etter et kvarters spill øker til 3-0. Einar Berg får en fin pasning på 10meters hold og setter sikkert forbi keeper.

Litt etter halvspillt omgang slurver Nidelv i presset når Emil Leikvoll drar seg forbi midbaneleddet, han får skyte fra ca 20 meter og setter den ved stolpen til 4-0.

Like før full tid felles Mads Trøan på et gjennomløp , og Melhus får straffespark. Mads setter selv straffesparket til 5-0.

Melhus leverer en brukbar omgang, og drar inn en fortjent seier, allikevel uten å dominere så mye som sluttsifferene kanskje skulle antyde.

En god siste gjennomkjøring for Melhus, som starter høstsesongen borte mot Øya FC mandag 16. august.