SrH: Seier 3-2 mot Tiller2

Postet av Melhus IL - Fotball den 23. Aug 2010

(23.08.10) Melhus - Tiller 3-2 (2-1)

Melhus fikk Tiller på besøk  i Gruva Mandag 27. juni. Etter en litt ujevn start drar Melhus hjem fortjent seier 3-2 og rykker pånytt opp på 3.plass på tabellen i 4.div avdeling 4.

Tiller åpner kampen best og tar ledelsen 1-0 etter 30 minutter, da Tillers Kim Kvande får score fra kort hold. Nevnte Kvande var på flere farlige visitter i bakrommet da han flere ganger lurte offside-fellen i første omgang, men keeper Adrian var våkent framme og avverget de andre forsøkene.

Melhus hadde imidlertid også sine sjanser utover i omgangen, Ole Morten Jøntvedt har to gode skudd på mål, Marius Pedersen har etpar gode forsøk, og Tiller-keeperen må ta fram en feber-redning da Samim Meskinyar skyter på volley fra 7-8 meter. Tiller har litt mere ballbesittelse enn Melhus, men det ligger en utligning i luften utover i omgangen.

I det 42. minutt får Melhus endelig uttelling, Samim kommer fri ved dødlinjen etter en corner, spiller ut i feltet til Martin Kusslid som skyter godt plassert nede ved venstre stolpe og utligner til 1-1.

To minutter senere har Melhus snudd kampen: De presser videre etter utligningen og Marius Pedersen skyter, Tiller-keeperen må gi retur og Ole Morten Jøntvedt setter den imål til 2-1.

2. omgang blir sjanserik, og i denne omgangen er det Melhus som står for de største og farligste. Etter pause har Melhus justert forsvarslinjen og markerer vekk Tillers sentrale oppspiller. Det blir færre oppspill i bakrom for Tiller og med god jobbing i pressleddene er det Melhus som vinner mye av duellene.

Melhus øker tidlig til 3-1 da Martin Kusslid kommer igjennom på venstre side av 16meteren etter 50 minutter.  Første forsøk på tunell mellom beina på keeper klareres, returen setter han imål via høyre stolpe.

Ole Morten scorer ett og Martin 2 mål mot Tiller, Eivind og Marius gratulerer, her etter 3-1 målet.

Tiller reduserer til 3-2 i det 60. minutt på et innlegg som stusses og lurer Adrian Husby i Melhus-målet.

Den siste halvtimen har Melhus 5-6 store sjanser til å trygge seieren, og burde satt etpar av dem imål og punktert kampen. Tiller blottlegger seg bakover i forsøkene på å presse høyt og gir store rom i overgangene. Melhus lykkes imidlertid ikke helt i det avsluttende trekket, og 4-5 skudd stryker like over tverrrliggeren bak Tillers målvakt.Det holder imidlertid til seier 3-2 og en fin revansje for Melhus, i vår-kampen mot Tiller fikk Melhus tidlig utvist en spiller og tapte 6-0 i en heller slett forestilling.

I dag vinner Melhus fortjent høyst fortjent, og  ikke minst er resultatet sterkt tatt ibetraktning at 4 førsteårs jr-spillere spiller fra start og 4 kommer inn i 2. omgang. De mange juniorspillerne markerer seg godt både i duellspill, forsvarsspill og angrepsspill. Bare veteran Geir-Ove Berg og Marius Pedersen var over jr-alder i dagens tropp.

Startoppstilling Melhus:
Keeper:Adrian Husby.
Forsvar: Thomas Mathisen, Geir Ove Berg,  Håvard Svegård og Thomas Foss
Midtbane: Martin Kusslid, Eivind Dille, Håkon Stephani og Ole Morten Jøntvedt
Angrep: Marius Pedersen, Samim Meskinyar

Bytter:
Andreas Schjefte inn for Eivind Dille (60 min)

Håkon Lilleberg inn for Martin Kusslid (60 min)

Mads Trøan inn for Marius Pedersen (70 min)

Even Duesten inn for Ole Morten Jøntvedt (75 min)

Kampfakta:

30 min: 1-0 Tiller

42 min: 1-1 Melhus, Martin Kusslid

44 min: 2-1 Melhus, Ole Morten Jøntvedt

50 min: 3-1 Melhus, Martin Kusslid

60 min: 3-2 Tiller

3 gule kort til Melhus: Geir Ove Berg, Thomas Mathisen og